Családi kikapcsolódás: Nyári pillanatok a masszázsmedencében

Kiszabadultak a gyerekek az iskolából? Szeretnénk minőségi időt tölteni az egész családdal, azonban nehéz kimozdítani őket a telefon és a social media folyamatos vonzásköréből?


Sokat beszélünk a masszázsmedencék pozitív élettani hatásáról, arról, hogy a kifinomult berendezések miként képesek ellazítani izmainkat, miközben mentális feltöltődést is kínálnak egyben. A rendszeres jakuzzi használat mellett szóló érvek listáján azonban szociális kapcsolataink ápolása szintén megtalálható.

A masszázsmedencében kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhatnak: a fiatalabbak ebihalként élvezhetik a víz simogatását, míg a nagyobbak számára a fény-és hangrendszer teheti különlegessé a medencében töltött időt. A felnőtteknek természetesen, amellett, hogy szeretteikkel közösen élhetik át a relaxáló pillanatokat, a minőségi hidromasszázs kínál valódi felfrissülést.

SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!