Mobil masszázsmedence Valentin napra

  • írta:
  • 2019.02.13

A Valentin nap a szerelmeseké. A szerelem egyik legfontosabb eleme az aktívan együtt töltött idő, amelyre nap mint nap érdemes figyelnünk. A szerelem ugyanis nem egyetlen napig tart, hanem a mindennapokban is meg kell dolgoznunk érte. Lepd meg Valentin napra kedvesedet egy olyan hellyel, ahol aztán az év minden napját megünnepelhetitek kapcsolatotokat, és átélhetitek a meghitten és aktívan együtt töltött idő szépségét. Kreálj egy helyet, ahová elvonulhattok beszélgetni, közel lenni, ellazulni, elmerülni egymásban. Egy puha, kerek, meleg vizes medence valami ilyesmit nyújt.


A kikapcsolódás mindennapjaink része nemtől és kortól függetlenül. Szükségünk van rá, hogy kiszakadjunk napi taposómalomból és meghitten beszélgethessünk, élvezhessük egymás társaságát. Egy nemzetközi felmérés szerint a masszázsmedence egy olyan hely, ahová úgy ülünkbe és vonulunk el a világ zajától, hogy közben 100%-ban arra figyelünk, aki velünk van. Jakuzzizás közben az a kellemes érzés kelt hatalmába, hogy megérkeztünk, ellazulhatunk és végre, igen megpihenhetünk. Ha ezt a párunkkal tesszük, akkor ezekben a kellemes pillanatokban minden figyelmünket neki szenteljük. 

A forró víz elazítja izmainkat, megnyugtatja lelkünket és szabadjára engedi szárnyaló gondolatainkat. Nincs is talán fontosabb a midennapi feltöltődésnél. A nap végén, vagy akár a nap elején felhőtlenül ellazulni annyit jelent, mint az stressz csökkenteni és felszabadítani magunkban a bennünk rejlő rejtett lehetőségeket. Aki képes stressz nélkül, kreatívan élni mindennapjait, annak folyamatosan erősödő immunrendszere és szárnyaló fantáziája hatékonyabbá teszi a munkáját és felhőtlennebbé magánéletét.

Keress magadnak egy meghitt helyet a teraszon, és bátran teremtsd meg az elvonulás lehetőségét. Ha nincs teraszod, keress egy helyet az udvaron, ami akár a fák özött, vagy a füvön is lehet. Akad olyan jakuzzi, amelynek mégcsak alapra sincs szüksége, elegendő, ha leteszed a földre, és bedugod egy egyszerű konnektorba. 

Ha fogalmad sincs, hogy hogyan vihetsz haza egy ekkora ajándékot, akkor biztosítalak róla, hogy mások is kreatívan megoldották. Mivel az egész medence gépészettel együtt is mindössze 50 kiló, így a hazaszállítása nem igényel különösebb előkészületet. Egyerűen dobd fel az autó tetejére vidd haza így ....

... vagy éppen így...

...gurísd a helyére....,

.... és élvezd!

 

Címkék: