Készülj a Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítással a tavaszra

A tél sokak számára egy várakozással teli idő, amikor inkább begubózunk és az otthon melegében készülünk a tavaszi nyitásra. Pedig akár ki is használhatnánk a jó idő beköszöntéig tartó pár hónapot, hogy felfrissítsük a lakást vagy a megtervezzük a pihenést garantáló wellness sarkot a kertben. Ehhez nyújt inspirációt a Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás a BOK csarnokban!


A több 100 gyártót felvonultató három napos kiállításra január végén (27-29.) kerül sor 7000 m2-en. Megismerkedhetsz a legújabb trendekkel, tanácsadásokon és előadásokon vehetsz részt, amelyek segítenek, hogy a legtöbbet hozhasd ki a saját életteredből. Akár a fürdőszobát, akár a beltéri wellness részleget vagy a kertet szeretnéd egy luxus wellness szállóhoz hasonlóvá tenni, a kiállításon rengeteg ötlet, izgalmas innovációk és zuhanyok, kádak, szaunák, jakuzzik széles választéka vár rád!

Ha szeretnéd egy megújult és tavasszal azonnal igénybe vehető terasszal növelni a minőségi pihenést az életedben, akkor itt a legjobb alkalom, hogy begyűjtsd az ehhez szükséges információkat és saját szemeddel és kezeddel bizonyosodj meg a kínálat minőségéről.

A kiállításon ott lesz a SpaTrend Kft. is, ami ma már szinte megkerülhetetlen, ha luxus minőségi kültéri wellness eszközök között válogatnál. A többféle méretű és típusú, de első osztályú és energiatakarékos jakuzzik mellett szaunát, masszázsfotelt és vízálló kerti bútorokat is is beszerezhetsz tőlük, és biztosan nem lesz gondod a minőséggel. Ha pedig a wellness teredet grillekkel is kiegészítenéd a rekreációs sütögetések kedvéért, a SpaTrendre akkor is számíthatsz!

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás 2023 (január 27-29.) remek lehetőség, hogy olyan különleges kiegészítőkkel találkozz, mint a kültéri kandallók, a kőhatású melegburkolatok vagy az egyedi tervezésű dekor LED falak. Szavazz  te is a minőségre és dobd fel otthonodat minőségi és egyedi darabokkal, amelyeket hosszú évek után is élvezettel használsz majd.

Egy kültéri wellness tér kialakítása pedig nemcsak feldobja majd a szociális életed, őrzi az egészséges és fittséged, de segít majd, hogy a következő telet már ne a négy fal közé zárva töltsd!