A kültéri wellness Mekkája

A SpaTrend Kft. neve már 20 éve összeforrt a kültéri kikapcsolódással és a magas minőségű termékekkel, amelyek segítenek, hogy otthon is megteremthessük egy wellness szállodában tapasztalható luxus pihenés élményt! Az ürömi bemutatóterem hatalmas méretei rengeteg izgalmas terméket rejtenek, amelyeket most már online is körbejárhatsz!


2003-as indulásakor még a SpaTrend is egy apró cég volt nagy álmokkal és még nagyobb küldetés tudattal. A kültéri kikapcsolódás, a wellness és a minőségi iránti elköteleződésük az elmúlt évek alatt mit sem változott, de a kínálat és a tapasztalat hatalmasat nőtt!

2006-ban a kis garázsvállalkozás kinőtte addigi otthonát és Ürömre költözött, ahol azóta is a legnagyobb (de már nem egyetlen) telephelyük és méretes bemutatótermék kap helyet. Az egyre bővülő ürömi komplexum hatalmas területen ad otthont a kiállított jakuzziknak, szaunáknak, kerti bútoroknak, grilleknek és számtalan kiegészítőnek. A grill iskolával is bővülő központ jól bejárható, de nagy mérete és a rengeteg látnivaló miatt érdemes rászánni az időt, hiszen minden zug rejt valami különlegeset.

Az évről-évre növekvő kínálat ma már impozáns méretű masszázsmedence és luxus kerti bútor választékkal bír, amelyek nem csak egy katalógus lapjain láthatóak. Épp ellenkezőleg, körbejárhatóak, sőt kipróbálhatóak. Nem csak a kerti bútorok, hanem a grillek és jakuzzik is, amelyekből mindig van egy-két feltöltött példány, hogy a leendő tulajdonosok a saját bőrükön tapasztalják meg egy minőségi masszázsmedence erejét és pozitívumait.

A nagy grillválasztékkal (gázos, faszenes, kamado, fatüzeléses, pellet) és grilles kiegészítőkkel is rendelkező SpaTrend egész évben látogatható, de évente kétszer saját rendezvényt is szervez. A SpaTrend Expo az évek alatt Magyarország egyik legnagyobb vásárral egybekötött kiállításává vált, izgalmas programokat, újdonságokat és finom falatokat kínálva a kilátogatóknak.

Ha szeretnéd fejleszteni külteredet és inspirációt keresel, akkor látogass ki Ürömre és vesd bele magad a kültéri pihenés Mekkájába. Ezt akár online is megteheted egy 3D-s bejárással, ami azonnal Ürömre repít, az ország bármely pontjából!