Legyen otthon japán kerted! Ötletek és megoldások a kerti bútor bemutatón

A természetben rejlő erőt és harmóniát sugárzó japán kertek világába léphetsz be augusztus 28-án a SpaTrend Outdoor Design MAX City jóvoltából, ami 13 órai kezdettel nyitja meg kapuit. A SpaTrend Expo nyitónapján különleges programokkal várják az érdeklődőket, akik szeretnének hazavinni valamit a japán kertek nyugalmából, egyszerűségéből és harmóniájából!


A japán kertek minimalizmusa nem egyenlő az ürességgel, itt minden helyt kap, amire a kiegyensúlyozott elmének szüksége van. Jelen vannak a természetes anyagok, az egyszerű vonalak, a víz, a kövek és a növények. A megnyugtató színek és formák ismerős közege megnyerő zeneiséggel komponálja egybe az eltérő elemeket, hogy azok összhangba kerüljenek egymással és a befogadóval. A japán kertek célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen, megnyugtasson és elmélkedésre invitáljon. Kialakításuk a természet és a spiritualitás kapcsolatát hangsúlyozza. 

Ha szeretnél olyan bútorokat beszerezni, amelyek ezt a szellemiséget, magas minőséget és látásmódot  követik, akkor gyere el a nyitónapra, vagy nézz be az Expo ideje alatt (szeptember 5-ig) és vidd haza kedvenceidet.

A magas minőségű kerti bútorok széles választékán kívül elmerülhetsz a prémium masszázsmedencék, a strapabíró és könnyen kezelhető árnyékolók és az izgalmas egyediséget sugalló kiegészítők világában. 

A japán kertek különleges hangulatát építsd be otthonodba, hogy az a pihenés és elvonulás szentélye is legyen, ahol megállhatsz egy kicsit a rohanó világban! 

Gyere hát el augusztus 28-án 13 órótól!

Címünk: 2045, Törökbálint, Tópark u. 1/a, 130-131-es üzlet.