Kezdődik a legnagyobb wellness kiállítás utolsó hete, ne maradj le!

Az ország talán legnagyobb kültéri kikapcsolódást központba helyező kiállítása belépett az utolsó hetébe. Szeptember 5-ig még te is kilátogathatsz az ország négy helyszínére, hogy ellesd a trendeket és személyesen is láthatsd az újdonságokat, amelyek segítenek, hogy kihozd a legtöbbet az otthoni kikapcsolódásból!


Egy kert, de egy terasz is rengeteg plusz munkát jelent. Ez azonban maximálisan megéri, hiszen olyan értéket ad az otthonhoz és az ott töltött időhöz, amit másként nem kapnánk meg. A friss levegő, a simogató napsütés, a madarak csiripelése és az éjszakai csillagfény nem helyettesíthető semmivel, a SpaTrend Expón ezt pontosan tudják és olyan bútorokat, kiegészítőket és wellness eszközöket ajánlanak majd saját kertedbe, amelyekkel új szintre emelheted a pihenést!

Válogathatsz a minden kertben praktikus és esőálló árnyékolókból, a lazítást új szintre emelő jakuzzikból, a téli hidegben felmelegítő szaunából és kényelmes, nappali bútorok puhaságát idéző kanapékból, amik bírják az esőt és a szelet is.

Szeretnél pihenni a kertben? Kényelmes fotelek és daybedek várnak rád! Inkább a közös főzőcskézést tudod elképzelni hétvégente? Kedvedre válogathatsz a professzionális grillek között, akár a gáz, akár a faszenes változat felé húzol. Vagy a stressz levezetésének legjobb módját keresed a kerted csendjében? A masszázsmedencékben nem csalódsz majd. Ezek az egész évben használható relaxáló és rekreációt elősegítő wellness eszközök a család legkisebb és legidősebb tagját is egyaránt lenyűgözik majd.

A SpaTrend Expo a legújabb és legkiválóbb wellness termékek és trendek bemutatását tűzte ki céljául, ahonnan élményeket, inspirációt és tanácsokat is hazavihetsz. Nézz be szeptember 5-ig a hozzád legközelebb eső helyszínre (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza, Veszprém) és élvezd a SpaTrend Expo különleges kínálatát és egyedi hangulatát!