Megújul a világ egyik legjobb jakuzzijának kinézete

A világjárvány kitörése óta azt látjuk, hogy az otthoni pihenésre és minőségi szabadidő eltöltésére megnőtt az igény. A wellness eszközök, így a jakuzzik is népszerűbbek, mint valaha, de a Caldera Spas tervezői mégsem ülnek a babérjaikon: új ruhába öltöztették az Utopia sorozat modelljeit, hogy még jobban igazodjanak a vásárlók igényeihez!


A Caldera Spas a magas minőségű jakuzzijairól ismert, amelyek népszerűségéhez legalább annyira hozzájárul elegáns megjelenésük, mint kényelmes üléseik, változatos masszázsprogramjaik és visszafogott üzemeltetési költségeik. A többféle ülést és jetkombinációt rejtő belsőhöz egy letisztult és elegáns külső járt, ami most még szemrevalóbb lett.

Az oldalburkolatok felső, fekete kerete alatt egy rozsdamentes acél sáv és választható színű oldalpanel kapott helyett. A panelek sallangmentes kinézetét jól ellensúlyozza az acél sáv alatt megjelenő állapotjelző fénysáv, ami egészen új hangulatot ad a medencének. Különösen az esti fürdőzések alkalmával lesz majd hangsúlyos a változás, amit ez a medence teljes hosszán végig érő fény csík hoz. A jakuzzi alján pedig a felső karimával egyező fekete lezárást láthatunk, ami tökéletes keretbe foglalja a látványt.

A jelenlegi trendekkel összhangban a medence új megjelenése egyszerűbbé, ugyanakkor látványosabbá is vált, hogy még könnyebben beolvadjon a változatos otthoni környezetbe és még inkább vonzza a tekintetet. Az új megjelenéshez változatlan belső társul, így továbbra is első osztályú szűrőrendszerre, gazdaságos működésre, kényelmes ülő- és fekvőhelyekre, valamint erős masszázst kínáló, különleges jetekre számíthatsz.

Ha szeretnéd magasabb szintre emelni az otthoni wellness lehetőségeidet és egy egész évben használható, az család minden tagja számára izgalmas pihenést és egészségmegőrzést kínáló eszközre vágysz, akkor a Caldera Spas magas minőségű gépeiben garantáltan nem fogsz csalódni! Akár ez lesz az első jakuzzid, akár nem!

Az új kinézet egyelőre csak az Utopia sorozat modelljeinél érhető el, de a Caldera Spas nem áll le a fejlesztéssel, így a jövőben egy új modellt már biztosan, és ki tudja még milyen izgalmas újdonságokat kaphatunk!

Szeretnéd élőben látni a medencék új külalakját? Akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahova már megérkeztek a legelső darabok a megújult masszázsmedencékből!