A jakuzzi vízkezelés még sosem volt ily könnyű és megfizethető

Egy saját masszázsmedence mennyeien hangzik, amíg bele nem gondolunk a tiszta vízhez vezető (kemikáliákkal, klórral és mérőedényekkel teli) hosszú útba! A megfelelő pH érték beállítása, a habzásgátló és az algaölő adagolása, a klór elhelyezése elég ijesztően hangzik, úgyhogy még szerencse, hogy ma már léteznek olyan vízkezelő szerek, amelyekkel megoldják helyettünk a gondot! Próbáld ki az AquaFinesse-t, most kedvezményes Black Friday áron!


Az AquaFinesse egy holland cég, ami medencékhez és jakuzzikhoz használható vízkezelő szereket készít. A környezetbarát készítmények leegyszerűsítik a vízkezelés nehézségeit és mindössze heti 5 perces munkára szorítják ezt a nem kedvelt, de nagyon is szükséges feladatot. A vízhez könnyedén adagolható folyadék nem irritál, nem bántja a bőrt, viszont feloldja a baktériumtelepeket övező védőhálót vagyis a biofilm réteget, így már egy minimális klór mennyiség is elég a tiszta vízhez. A professzionális medencékben lévő ózonfejlesztő valamint a tablettaként adagolt csökkentett mennyiségű szabad aktív klór könnyedén elpusztítja a vízben lévő baktériumokat.

Az AquaFinesse adalékanyaga lehetővé teszi, hogy kevesebb klórral tovább megőrizhesd a maradéktalan víztisztaságot. És még a habzásgátló és pH beállítók adagolását is elfelejtheted, mert a készítmény azt is megcsinálja helyetted.

Ha szeretnél okosan és rövid idő alatt letudni a vízkezelés gondját, akkor próbáld ki az AquaFinesse-t, többé le sem akarsz majd mondani róla!

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor most kedvezményes, Black Friday áron tiéd lehet a 2 dobozos AquaFinesse készítmény, amihez még egy díjnyertes csőrendszer tisztító tablettát is hazavihetsz ajándékba!

Ha már ismered a termékcsaládot és szeretnél betárazni belőle kedvezményes áron, akkor neked az éves AquaFinesse csomagot ajánljuk. Ebben a három AquaFinesse készítmény mellé, szűrőtisztító tablettát, Spa de Luxe illatkristályokat és ingyenes szállítást kapsz ajándékba!

Ha pedig nagy medencéd van, amit gyakran használsz, akár partikra is, a mega csomag lesz a neked való! A négy doboz AquaFinesse mellett ajándékba kapsz egy Spa de Luxe illatkristály összeállítást, egy díjnyertes csőrendszer tisztító tablettát és három törhetetlen, Happy Glass poharat a medencés bulikhoz. Mindezt ingyenes szállítással!

Ha használatra mindig kész, tisztavizű masszázsmedencét szeretnél, amelynek víztisztításával nem kell sokat foglalkoznod, akkor próbáld ki a hollandok ütős fejlesztését! Nem fogsz csalódni!