Újabb ok a téli grillezésre

A grillezést még mindig sokan a nyári időszakhoz kötik, pedig a felfűtött grill közelében tartózkodni sokkal kellemesebb a hidegebb hónapokban, zavaró rovarok hiányáról nem is beszélve. Most újabb ok került fel a listára a téli grillezés mellett: a Black Friday kedvezmények!


A SpaTrend idén is csatlakozott a Black Friday kezdeményezéshez és grillkínálatának színe-javát kínálja nagy kedvezményekkel! Mindegy, hogy faszenes, gáz vagy fatüzeléses grillel szeretnéd gazdagítani kertedet, minőségi választékból nem lesz hiány.

Igazi különlegességként ott van mindjárt az OFYR, a látványos fatüzeléses grill, amely egyesít a vaslapos grillezés és a tábortűz hangulatát.

A kiváló hőtartásáról ismert Kamado grillek is remek darabok téli grillezéshez. Sokáig megőrzik a hőt zárt sütőterükben, amelyben garantáltan egyenletesen sülnek a bbq különlegességek. Akár kisebb, akár nagyobb grillt keresel, itt megtalálod a számításodat.

Amennyiben a mindig megbízható és könnyen kezelhető gázgrillek felé kacsintgatsz, a kiváló minőségi kanadai grillcsalád, a Broil King lesz az ideális választás. A több (külön szabályozható) égős, oldalégővel, polcokkal és rakodófelülettel is kiegészült grillek egyszerűen használhatóak, különleges Flav-R-Wave rácsnak köszönhetően garantáltan ízletes étel készül majd rajtuk.

Ne hagyd, hogy az időjárás lekorlátozza a grillszezont egyetlen évszakra, ezekkel a kiváló minőségű, profi grillekkel egész évben gond nélkül élvezheted a frissen grillezett ételek aromáját.