Rendezd be téli kerted kedvezményes áron

A minőségi kerti bútorok számtalan előnye közé tartozik, hogy remekül állják az időjárás viszontagságait, így a nyár elmúltával is élvezheted fedett teraszodat vagy téli kertedet. Ha szeretnéd ilyen darabokkal bővíteni a bútoraid számát, most kedvezményes áron megteheted!


A SpaTrend kínálatában csak a legmagasabb minőségű darabokat találod, amelyek egyaránt jól bírják a nedvességet és a napfényt. A kényelmes, puha és tartós bútorok eleganciája verhetetlen és nem árt nekik az időjárás.

Akár étkezőgarnitúrát, akár kanapét keresel, itt csak a legjobbakat találod majd. A Bologna étkezőasztal mellé nyolcan is kényelmesen odaférnek, és télire is kint hagyhatod.

A Luxor étkezőgarnitúra puha székeiről fel sem akarsz majd állni, amelyek strapabíró és kifejezetten kültéri használatra fejlesztett szintetikus bőr borítással rendelkeznek.

A háromszemélyes Bari szófa a tengerpartok hangulatát csempészik majd otthonodba, melynek puha párnáit úgy tervezték, hogy ne fakuljanak ki az erős UV sugárzástól sem. A többféle színben választható szófa garantáltan megőrzi eredeti színét hosszú, hosszú ideig.

A Merano ülőgarnitúra a nappali bútorok kényelmét csempészi majd otthonodba. Könnyen száradó párnainak nem kihívás egy kisebb zuhé. Modern megjelenésével feldobja majd teraszodat!

Ha pedig egy igazán univerzális darabot keresel, akkor a Luxor kétszemélyes kanapéjára vess egy pillantást. Ez a lehajtható tetővel rendelkező kanapé egyaránt véd a tűző nap és a szemerkélő eső ellen is. Segít, hogy a maximálisan kiélvezhesd a kertedet és a legtöbbet hozhasd ki a kint töltött idődből.