A masszázsmedencék Rolls-Royce idén is egy remek újítással állt elő

A masszázsmedencék csúcsmodelljeit tömörítő Caldera Spas nem éri be az eddig elért sikereivel, még mindig folyamatosan fejlesztik a jakuzzijaikat. 2019-es egy forradalmi sóbontórendszert hozott, ami jelentősen megkönnyíti a víz tisztán tartását.


Kiváló szigetelése miatt a Caldera Spas medencék rendkívül energiatakarékosak és mivel ezek a modellek rendelkeztek eddig is a piac legnagyobb szűrőfelületével, a víztisztaságra eddig sem lehetett panasz. Az idei évtől azonban már az sem lehetetlen, hogy a hetekig magára hagyott medence, kristálytiszta vízzel várja haza tulajdonosát.

A teljesen automatizált rendszer maga adagolja - természetesen előzetes mérés után - a klórt a vízhez. Ezáltal nemcsak a felhasznált klór mennyisége csökkenhet le, de az is realitássá válik, hogy egy hosszabb utazás sem rontja majd le a víz kifogástalan minőségét.

Ezután nem kell szomszédokat és rokonok megkérni, hogy gondozzák a vizet, és a teljes víztelenítés sem szükség, ha pár hétig nem tudja felügyelni a víztisztítást. A rendszert mindezt elvégzi ön helyett, hogy a pihenésre és relaxálásra koncentrálhasson akár otthon van, akár nincs.

Ismerkedjen meg 2019-es medence újításaival és merüljön el a legtisztább vízben szeptember 7 és 15-e között a SpaTrend Max City Jakuzzi vásárban!