Bemutatkozik az egyik legnépszerűbb amerikai jakuzzi modell, a tágas Flair masszázsmedence

Az amerikai HotSpring jakuzzik egyik legnépszerűbb, tágas, hat férőhelyes modellje, a HotSpring Limelight sorozatának Flair fantázianévre hallgató masszázsmedencéje, mely külső megjelenés szempontjából az egyik legletisztultabb, legmodernebb jakuzzi a piacon.  


Miért olyan különleges a Flair masszázsmedence?

Ez az amerikai HotSpring masszázsmedencék Highlife sorozatának legnépszerűbb modellje. 6 felnőtt kényelmesen foglalhat benne helyet, tágas kialakításának köszönhetően minden fürdőző számára elegendő lábteret biztosít. 5 ülő- és egy fekvőhellyel rendelkezik, melyek egytől-egyik tökéletes relaxációt nyújtanak.

A Limelight kollekció minden egyes jakuzzi modelljét, így a Flairt is úgy tervezték, hogy a külcsíny és a belbecs tökéletes harmóniában szolgálja ki a kertjük ékkövét keresők, otthoni wellnessre vágyók minden kívánságát.

A személyre szabható megjelenésű külső medencehéj kényelmes beülőket és erős masszázsbefúvókat ölel körül, melyek a vállakttól a talpakig célzottan nyújtanak frissítő masszázsélményt.

A különféle precíziós befúvók és XL jetek kombinációja a nagyobb izomcsoportokat is tökéletesen ellazítja. A precíziós befúvók csoportosan együttműködve lazítják el a hát, nyak és vádli izomzatát.

Az XL befúvók nagy területen nyújtanak erőteljes masszázst, beállíthatók közvetlen vízsugár, vagy forgó masszázs funkcióra.

A kombinált befúvók a hát, láb és vállizmokat célzottan masszírozzák és az XL befúvókhoz hasonlóan választható az igényeinknek megfelelő irányba állított közvetlen vízsugár, vagy a forgó masszázs. A forgó masszázs hatékonysága abban rejlik, hogy a befúvó pulzálva áramoltatja a meleg vizet a megcélzott izomcsoport irányába.

A Flair masszázsmedence magába zárja a hőt

A Flair masszázsmedence FiberCor® szigetelése 4-szer sűrűbb, mint a hagyományos jakuzzi modelleké. A Limelight kollekció további energiatakarékos funkcióival kiegészülve képes a medence vizének hőjét magába zárni, csökkentve ezzel a jakuzzi energiafelhasználását, így havi fenntartási költségeit.

A Flair jakuzzi a szigetelésen túl számos energiahatékony funkcióval rendelkezik. A SilentFlo 5000™ keringető szivattyú biztosítja a víz folyamatos keringtetését, mely kevesebb energiát fogyaszt, mint egy 40w-os izzó.

A jakuzzi thermotető egyedi tervezésű, így szinte vákuumként záródik a vízfelület tetején, megakadályozva, hogy a hő a víz felületéről távozzon.

 A víz fűtéséről a szabadalmaztatott No-Fault™ fűtőkészülék gondoskodik, mely maximalizálja a hőátadást.

A SmartJet™ rendszer lehetővé teszi, hogy csak a használni kívánt befúvó csoportok vegyenek fel áramot, így csökkenti a jakuzzi energiafogyasztását.

Egyszerű vízkezelés

A jakuzzi könnyen használható vízkezelő-rendszerrel van felszerelve, amely segítségével a vízkezelésre minimális energiát kell fordítanunk, így több időnk marad a fürdőzésre és a relaxációra.  

Freshwater™ sóbontó rendszer

A könnyen használható sóbontó rendszer egy éven keresztül kristálytisztán tartja a jakuzzi vizét. Kis mennyiségű sóval a rendszer automatikusan klórt termel, és a vizet lágyan tartja, a jakuzzi vizén vegyszerszagot egyáltalán nem lehet érezni.  Ez az egyedülálló rendszer minden eddiginél egyszerűbbé teszi a jakuzzi használatot azzal, hogy a vízminőség méréstől, és vegyszer adagolástól megkíméli a jakuzzi tulajdonosát.

Az energiatakarékos, tágas és csúcstechnológiával rendelkező Flair masszázsmedence Magyarországon kizárólag a SpaTrend kínálatában érhető el!