Előzze meg a víz párolgását a jakuzziban

A masszázsmedencék vízpárolgása nyáron válik igazán komollyá, amikor a hőmérséklet megemelkedik. Ha nem akarja a medence vizét állandóan utána töltögetni, akkor érdemes a thermo tetőt aktívan használni. Hogyan?


A folyamatosan párolgó víz megállítása nem egyszerű feladat, de érdemes felvenni a kesztyűt, mert ellenkező esetben állandóan csökkenő vízszint fogad majd. Ha pedig a vízszint drasztikusan lecsökken, és nem pótolja időben, akár a motor is kárát láthatja a figyelemetlenségnek. Hogy ilyen még véletlenül se történhessen, minden használaton kívüli percben legyen fent a medencén a tető.

A kiváló hőszigeteléssel rendelkező masszázsmedencéknél ez az elzártság nem lehet probléma, hiszen a szigetelés gátolja a külső hőérsékletből adódó felmelegedést. Nem kell tehát attól tartani, hogy a tető miatt nagyon felmelegszik a medencében a víz, ami nyáron kellemetlen lenne.

A tűző napfény kizárásával már megtette a legfontosabbat, de ha biztosra menne, este használat előtt vegye le a tetőt és kicsit járassa a keringetést, hogy visszahűljön a víz. A tető rendszeres mozgatásához használhat segítséget. A gombnyomásra működő tetőemelők pillanatok alatt végzik a dolgukat, és akár a házból is irányíthatóak, így mire elsétál a házból a medencéig, már fürdésre készen várja a masszázsmedence.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.