Polyrattan bútorápoló az őszi, téli időszakra

A polyrattan jóval ellenállóbb természetes társánál. Jobban tűri az időjárás változást, a hideget és a nedvességet, de a hosszan tartó használathoz, ezeknek a bútoroknak is szükségük van egy kevés ápolásra.


A Softcare Polyrattan tisztító és fényesítő szer egyben orvosol minden felmerülő problémát. Egyaránt alkalmas tisztításra és fényesítésre, így a kezelés végeztével a kerti bútor új fényében ragyog majd. A polyrattan egy alapvetően strapabíró anyag, amit úgy terveztek, hogy jobban ellenálljon a szélsőséges időjárásnak is, mint természetes társaik, de ez nem azt jelenti, hogy semmilyen ápolásra nem szorulnak. Ha hosszú ideig szeretnéd élvezni minőségi kerti bútoraidat, akkor ez az ápoló segít!

A könnyebb használat érdekében a tisztító szórófejjel van ellátva, hogy még a polyrattan apró réseibe is bejuttathassa a szert.

A készítmény felvitele után, tulajdonképpen már nincs is más dolgod, mint egy szivacs segítségével alaposan áttörölni a felszínt. Száradás után a bútor újra régi fényében ragyog, és téli tárolás nehézségeit is jobban viseli majd.