Személyre szabható kényelem a jakuzziban

Meleg, lágyan ringató víz, látványos fények és az izmokat megdolgoztató erős masszázs. A professzionális jakuzzik a kényelmet szolgáló elemek széles tárházát kínálja, de vajon mindenkinek ugyanazt az élményt nyújtja? A magas és az alacsony pihenésre vágyók is egyaránt ki tudják használni a medencék minden tulajdonságát?


A masszázsmedencék belső kialakítása függ a személyek számától, de ezen belül is vannak fekvőhellyel és ülőhellyel vagy csak ülőhellyel rendelkező modellek. A helyek kialakítását gondos tervezés előzi meg, hogy azok minél kényelmesebbek legyenek, de az eltérő testalkat és testmagasság bizony eltérő élményt kínál. 

Szerencsére a Caldera Spas modelljei - többek között - erre is kínálnak megoldást, mégpedig személyre szabható elemek képében. A jetek vízsugara állítható erősségű, ami lehetővé teszi, hogy mindenki kiválassza a számára ideálisat fizikai vagy érzelmi állapotától függően. Ha csak egy lazító, pihentető és kényeztető masszázsra vágysz, akkor jöhetnek a gyengébb, simogató sugarak, míg izomlazítás vagy regeneráció esetén, az erős sugarakkal bombázhatod a kritikus területet. Hogy még a legerősebb vízsugár se lökjön ki az ülésből fiatalt vagy időset, a helyek kialakítása bölcsőszerű, ami egy óvó kehelyként fog közre.

Az ülő- és fekvőhelyek tehát fixek, de a tervezők gondoltak az emberek magasságkülönbségére, ezért több olyan is jet is bekerült a modellekbe, amelyek iránya szabályozható. Ennek köszönhetően, magasságtól függetlenül, precízen arra a helyre koncentrálhatsz a testeden, ahol a probléma található.

További segítség a magasságbeli eltérése kiküszöbölésére a jakuzziban található láb- és fejtámasz. Ez utóbbi le meg is fordítható, így tulajdonképpen két "állás" van, hogy a magasabb és alacsonyabb fürdőzők egyaránt maradéktalanul kiélvezhessék a hidromasszázs gyógyító erejét!

Bármilyen sokat is tesznek azonban a fejlesztők azért, hogy a masszázsmedencét személyre szabhasd és a család minden tagja egyaránt élvezhesse, vásárlás előtt mindenképpen érdemes kipróbálni a jakuzzit élesben. A SpaTrend ürömi telephelyén erre is lehetőséged van, így garantáltan megtalálhatod a hozzád leginkább passzoló wellness eszközt.