Egy napernyő, amivel mindig lesz árnyék a kertedben

Egy árnyékot adó hely kialakítása nemcsak kényelmi, hanem egészségügyi szempont is. Kell egy terület, ahova behúzódhatsz a kíméletlen napsugarak elől anélkül, hogy el kellene hagynod a szabad levegőt és be kellene kuckóznod a házba. Egy mozgatható és nagy árnyékfelületet adó napernyőtől pont ezt kapod. De vajon mit tudjon még egy jó napernyő?


A napernyőnek árnyékot kell adnia, eddig rendben, de erre rengeteg típus képes. Mégis akkor mi választja el a minőségi és a felejthető kategóriát? Elsőként az anyagra kell figyelned. Legyen tarós és napfényálló anyagból, amely nem fakul ki az első nyáron. Legyen könnyen nyitható, forgatható, a vászon dőlésszöge választható, hiszen így tudod majd minden napszakhoz igazítani. És végül a hab a tortán, ha a napernyő oldalkaros. Ez lehetővé teszi, hogy a teljes árnyékos felületet maximálisan kihasználd és ne az oszlopot kerülgetve kelljen elhelyeznek a bútorokat a ernyő alatt.

Az árnyékolók piacán ezt a magas minőséget képviseli a Jardinico. Ezek a nagy méretű árnyékolók könnyen és sokoldalúan állíthatóak, kiváló anyagból készültek és az erős széllel is bátran dacolnak. A márka egyik legnépszerűbb napernyője a Marbella Plus, amely három méterével tekintélyes árnyékot ad a kertnek vagy nyitott terasznak.

"A tavalyi szezonban vásároltam egy Marbella napernyőt. Nagyon tetszik a sokoldalúsága, és stabilitása. Az elforgatás, billentés, a hosszanti magasságállítás mind nagyon egyszerű műveletek ezen a stabil ernyőt. Imádom, ajánlom." -

Tartós és jól kialakított szerkezetét egyszerű nyitni, zárni, forgatni és dönteni, így minden napállás ellen felvérezheted magad, mindegy, hogy a napkelte szépségét élveznéd a kertben vagy egy déli ebédre ülsz ki a jó levegőre. A stabil talp szilárdan áll a talajon, még nyitott állapotban is képes ellensúlyozni 60 km/h széllökéseket, de használaton kívül azért érdemes zárva tartani. A tárolásban egy árnyékolóval érkező ponyva segít, amit ráhúzhatsz a vászonra, hogy védd az elemektől. 

Marbella Plus oldalkaros árnyékolója hatalmas és minden centiméterében kihasználható árnyékot ad, négyzet alakú vászna alá könnyedén befér egy ebédlőasztal vagy egy masszázsmedence. Többféle színkombinációja segít, hogy minél inkább otthonod karakteréhez igazítsd megjelenését és elegáns vonalaival évekig díszítse kerted, miközben enyhet adó árnyék ad a családnak.

Mielőtt a nagy melegek bejönnének, akciós áron, 25%-os kedvezménnyel viheted haza a fehér színű Marbella Plust, amire még a legnagyobb hőségek idején is rábízhatod magad és szeretteidet!