A szép bőr az arctisztítással kezdődik

Az ápolt, szép bőr nemcsak a védőfunkciót végzi el jobban, de magabiztosságot is ad. Az első lépés, még jóval a csodakrémek felvitele előtt, az arctisztítás, ami nélkül nincs tökéletes arcápolási rutin. Mit kell tudnia egy lemosónak?


Az ideális lemosó 5 ismérve, hogy tisztít, ápol, összehúzza a pórusokat és kellemes illata, állaga van. Míg az első három a hatás miatt fontos, az utolsó kettő a kulcs ahhoz, hogy szeressük és rendszeresen is használjuk az adott terméket.

A !QMS Medicosmetics lemosó teje mind az öt területen kiemelten teljesít, így nem csoda, hogy a termékcsalád egyik legnépszerűbb és kihagyhatatlan készítménye. Nem maradhat el sem este, sem reggel.

A sűrű, fehér tejet még víz nélkül is könnyű eloszlatni az arcon. Mélyre hatol, ezért pórusok legmélyéről is eltávolítja a sminket (teljes értékű sminklemosóként is használható), a nap közben bőrre rakódott szennyeződéseket vagy az éjszakai kiválasztás során felgyülemlett méreganyagokat.  Nem tartalmaz ásványi olajokat, amelyek eltömítenék a pórusokat, használata után azonnal érezhetően fellélegzik a bőr, és mivel nem szárít, már ekkor kellemesen puhának érzi majd bőrét.

Felkészíti a bőrt a további hatóanyagok felszívására, emiatt tökéletes első lépése a tiszta, szép és egészséges bőrért folytatott bőrápolási rutinnak.