A nappali bőrvédelem erősítője

A bőr, mint testünk elsődleges védelmi vonala, a nap minden percében komoly küzdelmet vív. A városi környezet pedig nemhogy csökkentené a természetes veszélyforrásokat, hanem még tetézi is azokat. Ezért a bőrnek elkél a segítség nappalra is!


A bőr erősítésének egyik legjobb módja, hogy gondoskodunk azokról a vitaminokról, ásványi és egyéb anyagokról, amelyekre szüksége van a tökéletes működéshez. Az üvegbe zárt hatékonyság szinonimája a Day Collagen.

Ez a kollagént tartalmazó szérum képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, hogy ott beépüljön a szerkezetbe és javítsa a bőr nedvességfelvevő képességét, rugalmasságát és regenerációs képességét. Kollagén nélkül ugyanis nincs gyógyulás. A kollagén bőrvédő munkáját egészíti ki a szérum magas E-vitamin tartalma is. Ez a vitamin a káros szabadgyökök ellen jelent természetes védelmet, így képes elhárítani az UV és a stressz oxidatív hatását is.

A bőr megerősítésén kívül szinte már csak másodlagos, hogy a kollagén és a többi alapanyag együttesen csökkenti majd a ráncok mélységét (atellocollagen), nyugtatja a gyulladt bőrt (aloe, panthenol) és új, ép sejtek termelődését is stimulálja (glicin szója).

Az azonnal felszívódó szérum használatával erősödik a bőr védekező funkciója, egészségesebbé, teltebbé és fiatalosabbá válik bőr. Nem véletlen, hogy háromszor egymás után megnyerte a terméket gyártó !QMS Medicosmetics a Világ Legjobb Kozmetikumának címét.