Az ideális arclemosó 5 ismérve

Az ápolt, szép bőr nemcsak a védőfunkciót végzi el jobban, de magabiztosságot is ad. Az első lépés, még jóval a csodakrémek felvitele előtt, az arctisztítás, ami nélkül nincs tökéletes arcápolási rutin. Mit kell tudnia egy lemosónak?


Az ideális lemosó 5 ismérve:

  • Tisztít
  • Ápol
  • Összehúzza a pórusokat
  • Kellemes illata van
  • Szerethető állaga van

Míg az első három egyértelműen a hatás miatt fontos, az utolsó kettőt sem érdemes figyelmen kívül hagyni. Ezek ugyanis a kulcsok ahhoz, hogy ténylegesen, rendszeresen kézbe vegyük és az arcunkra kenjük az adott terméket. Ha ugyanis nem szimpatikus a lemosó állaga vagy túl erősnek, kellemetlen találjuk az illatot, akkor előbb-utóbb hanyagoljuk a használatot. Ez teljesen természetes reakció, de a tartósan szép és ápolt bőrhöz a rendszeresség legalább annyira fontos, mint a termék maga!

A QMS Medicosmetics lemosó teje szerencsére mind az öt területen kiemelten teljesít, így nem csoda, hogy a termékcsalád egyik legnépszerűbb és kihagyhatatlan készítménye, ami rendre ott landol a vásárlók kosarában. 

A sűrű, fehér tejet még víz nélkül is könnyű eloszlatni az arcon. Mélyre hatol, ezért a pórusok legmélyéről is eltávolítja a sminket (teljes értékű sminklemosóként is használható), a nap közben bőrre rakódott szennyeződéseket vagy az éjszakai kiválasztás során bőrre kiülő salakanyagokat.  Nem tartalmaz ásványi olajokat, amelyek eltömítenék a pórusokat, használata után azonnal érezhetően fellélegzik a bőr, és mivel nem szárít, már ekkor kellemesen puhának érzed majd a bőrödet.

Ráadásul segít felkészíteni a bőrt a további hatóanyagok befogadására, emiatt tökéletes első lépése a tiszta, szép és egészséges bőrért folytatott bőrápolási rutinnak.

  KOSÁRBA TESZEM
  DEEP GENTLE CLEANSERT

Pákozdi Tamás  *****

"Férfi létemre elég sokat foglalkozom a bőrápolással. Keresem a legjobb megoldást, mivel az 40-es éveimben járok és szerencsés vagyok ugyan a bőrömmel, de a ráncaim egyre mélyülnek. A szépségszalonban azt mondták, hogy mielőtt arcfiatalító kezelésre megyek, vegyek egy mély tisztítót és egy tonikot és egy pár hétig ezzel készítsem fel bőrömet a kezelésre. Hát csoda történt. Azt hiszem, hogy az én bőröm azelőtt még sosem volt igazán tiszta. Az első néhány alkalommal egy kicsit csípett. Szinte éreztem, hogy a tisztító feloldotta a pórusaimban lerakódott szennyeződéseket. Az arcom már most sokkal kellemesebb. A bőröm lélegzik, verejtékezik, és tiszta érzésem van. Köszönöm!"