Kollagénes feltöltés tű és szikék nélkül

Az orvosok által fejlesztett QMS Medicosmetics otthon is biztonsággal használható termékeit egyszerű felvinni, az eredmény pedig szemmel látható. Klinikailag bizonyítottan 42%-kal csökkenti a bőröregedés jeleit és 28%-kal növeli a bőr rugalmasságát 12 héten belül. Fájdalom és kellemetlenség nélkül!


A Classic Collagen Set látványos eredményei az egymásra épülő termékek egymás hatását erősítő kapcsolatának köszönhetőek. A tiszta, magas minőségű anyagok felhasználása miatt érzékeny bőrűek számára is biztonságos a nyugtató komponensekkel támogatott a MED Set napi alkalmazása. Az innovatív technológia révén a szérum nagy mennyiségben juttat kollagént a bőr mélyebb rétegeibe, amelyek beépülése után a bőr fiatalosabb és rugalmasabb lesz.

Az éjszakai és nappali kollagén szérum mellett egy gyümölcssavas komplex is található, ami a bőr felfrissítését, az elhalt hámsejtek eltávolítását és a hatóanyagok felszívódását segíti. Alig napi 20 perc bőrápolással éveket tagadhat majd le korából, és bőre egészségesebb és ragyogóbb lesz.

Próbálja ki a német technológia csodáját és vigye haza a palackba zárt fiatalságot most 20% kedvezménnyel!