Mekkora helyre van szüksége egy ellenáramoltatós fitnesz medencének?

Az Endless Pools fitnesz medencék tulajdonképpen egy sportolásra való, ellenáramoltatóval felszerelt úszómedence és egy jakuzzi házasságából jöttek létre. Mindent funkciót tartalmaznak, amihez az egészségmegőrzéshez, relaxációhoz vagy edzéshez szüksége lehet - de pontosan mekkora ezeknek a komplex medencéknek a helyigénye? Kisebb, mint gondolná, ebben biztos lehet.


Egy Endless Pools ellenáramoltatóval rendelkező fitnesz medence pontosan azt nyújtja, amit a neve is sugall - tökéletes helyszínt a testmozgáshoz, kikapcsolódáshoz, stresszoldáshoz, regenerálódáshoz. De melyik modell felel meg az Ön igényeinek? Választás előtt mindenképpen vegye figyelembe a rendelkezésre álló hely méretét, akár beltérre, akár kültérre tervezi elhelyezni új Endless Pools medencéjét. 

Az Endless Pools fitnesz medencék esetében három különböző sorozat kilenc modellje közül választhat. Minden sorozat másban erős - az E sorozat modelljei a legsokoldalúbbak, az X sorozat modelljeit főleg edzésre, úszásra terveztük, a R sorozatú medencék pedig kiváló ár-érték arányukról híresek.

A kompakt fitnesz medencék közül kizárólag az E sorozatú modellek rendelkeznek a híres Endless Pools ellenáramlással, tehát ezekben lehet a legzavartalanabb módon úszni. Három méretben kerülnek forgalomba: az E500 medence mérete mindössze 457 x 226 x 147 cm. Az E700-as medence szélessége és mélysége megegyezik az E500-as modellével, de hossza 518 cm, így több hely áll rendelkezésére, akár úszni, akár szórakozni szeretne. Az E550-es medencék szélessége 239 cm (mélysége 147 cm, hossza 457 cm) így kifejezetten tágas teret biztosít vízi edzéseihez. Az E2000 medence a sorozat nagyágyúja 610 cm-es hosszával melyhez 147 cm mélység és 226 cm-es szélesség társul. Ebben a luxus medencében két különálló medencetér van - egy tágas úszótér és egy teljes értékű jakuzzi szolgálja az Ön kényelmét és egészségét nap mint nap. 

X500-as és X2000-es modelljeink mérete megegyezik az E500 és E2000-es medencéinkével, de ezeket a modelleket kifejezetten úszásra terveztük. Természetesen ezekben is megtalálhatóak a hidromasszázs befúvók és a masszázsülések, de a speciális, négy befúvó által generált úszóáramlattal rendelkeznek. 

Az R sorozat medencéi kifejezetten jó ár-érték arányukról híresek, tökéletes helyszín biztosítanak a családi kikapcsolódáshoz és az aktív játékhoz. Az R200-as és R220-as modellek a legkisebb Endless Pools fitnesz medencék a maguk 336 x 127 x 226 cm-es méreteivel, mégis megvan bennük minden, amire csak szüksége lehet. Az R200-as medence állítható sebességű úszóáramlattal, 27 hidromasszázs befúvóval és 5 masszázsüléssel van felszerelve, míg az R220-as modell kisebb úszótérrel rendelkezik, de 9 teljes értékű hidromasszázsülés került benne kialakításra. Az R500-as medence ugyancsak az RecSport sorozat kiváló ár-érték arányával bír, mérete pedig 457 x 127 x 226 cm. 

Ahogy a fentiekben is láthatja, három sorozat kilenc modellje várja, hogy megismerje és felfedezze az Endless Pools élményt. Minden modellünket telepítheti süllyesztett, félig süllyesztett és szabadon álló módon. Mérje le a rendelkezésére álló helyet, gondolja végig az igényeit és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb fitnesz medencét, melyben nem csak sportolni, de kikapcsolódni is élmény. Ha pedig szeretné kipróbálni, hogy milyen zavartalanul úszni, ameddig csak kedve tartja, akkor látogasson el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol egy E500-as várja, hogy megmutathassa Önnek minden extráját.