18+ tartalom!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Nem múltam el 18 éves
Profilom 2018. január 20. Szombat - Fábián, Sebestyén

Milyen az a péniszfutás?


A technológia már a futók életét is megkönnyíti: a futás útvonalát rengeteg alkalmazás nyomon követi. Ez ihlette meg az amerikai futóbolondot is, aki olyan útvonalat tervez az edzéseihez, ami valamilyen alakzatot rajzol ki végül – leggyakrabban péniszt.

Claire Wyckoff egyike azon művészlelkeknek, akik a technológiai csúcskorban bontakoznak ki igazán. A lány úgy futkos San Francisco utcáin, hogy az edzés útvonala végül valamilyen felismerhető alakzatot rajzoljon ki: futott már rúdtáncosnőt, obszcén, de egyezményes kézjelet, a legendás Szellemirtók egyik szereplőjét, de legnagyobb kedvence a pénisz.

A kreatív sportoló az edzés végén feltölti a napi alkotását az e célból létrehozott Tumblr oldalára és az Instagramra is. Ha érdekel a futóbolond galériája, kattints ide.

Írta: Nagy Kitti
További cikkek a szerzőtől
 Facebook