A kollagén varázslatos hatását a klinikai tesztek is bizonyítják

A QMS legkeresettebb terméke, a Collagen System 3-Step Routine Set klinikai teszten is bizonyított! A klinikai tesztet 40 év feletti egészséges alanyokkal végezték. A résztvevők 12 héten keresztül csak ezt a szettet használták a bőrápolási rutinjukhoz reggel és este.


Egy kozmetikai termék esetében nagyon fontos, hogy mit tapasztal a használója, látja-e ő maga is a változást. A bőr saját magunk által érzékelt állapota, egészséges megjelenése ugyanis hatással van az általános közérzetre, hangulatra és a személyes kisugárzásra is.

A résztvevők személyes értékelése alapján:

  • a bőrük egyértelműen fiatalabbnak, sugárzóbbnak tűnt
  • csökkent a finom vonalak és ráncok mennyisége és mélysége
  • halványodtak a bőrön lévő foltok

A Collagen System 3-Step Routine Set kizárólagos használatával az első eredmények már 4 hét elteltével láthatóvá válnak. A kollagén fokozatosan épül be a bőr mélyebb rétegeibe, ezért a bőr állapota a 12 hét alatt folyamatosan javul. A kezelés végére a ráncok közel 20%- kal csökkennek, a bőr látványosan feszesebbé, rugalmasabbá válik. A bőr hidratáltságának javulása a legszembetűnőbb, a 12. hét végén több mint 200%-kal javul. Az összkép is magáért beszél, az öregedés látható jelei 42%-kal csökkennek.

Érdekel, hogyan érheted el ezt az eredményt? Jelentkezz online konzultációra, vagy látogass el személyes bőrdiagnosztikára a QMS szalonba, és fiatalodj éveket néhány hét alatt!