Milyen anti-aging terméket válassz, ha a bőröd fiatalsága mellett az egészsége is számít

Body positivity mozgalom ide vagy oda, még mindig egy olyan világban élünk, ahol a fiatalság, sőt a hibátlanság az uralkodó elvárás, így nem csoda, hogy a szépítő csodaszerek és anti-aging készítmények hatalmas mennyiségben dőlnek az emberre. A hírességek és influenszerek által reklámozott készítményekkel Dunát lehetne rekeszteni, amit csak tetéznek a boltok polcain sorakozó, szebbnél szebb csomagolású krémek, szérumok és elixírek. Hogy indulj el, ha kockázatmentesen szeretnél szépülni, fiatalodni?


A tökéletes bőrápolás megtalálásához vezető út nagyon személyes. Hiszen bár vannak alapvető bőrtípusok, a megjelenésedet és bőröd állapotát befolyásolja a genetika, a bőrápolás, az időjárás, sőt, az életvitel is. Fontos tehát egy reális elvárás kialakítása. Tudd, hogy mit is szeretnél elérni. Egy minőségi kozmetikummal javíthatsz a bőröd minőségén, csökkentheted a ráncaid számát és javíthatod az arcszíned, de ne akarj megszabadulni például a szeplőidtől. (És miért is akarnál?) A kockázat- és fájdalommentes megoldások képesek kihozni bőrödből a legjobb formáját, anélkül, hogy kellemetlen következményekkel kellene számolnod vagy megágyaznál jövőbeni bőrproblémáknak!  

Ha az elhatározás megszületett a változásra, akkor jöhet egy szakember felkeresése. Egy jó kozmetikus vagy bőrgyógyász képes felmérni bőröd aktuális állapotát és azt is, hogy mire van szüksége a változáshoz. Kérj konzultációt, és köteleződj el a folyamat mellett! A siker nyitja ugyanis csak félig rejlik a termékekben, a másik felét te teszed majd hozzá, a kitartó használattal. A bőr természetes megújulási ciklusa ugyanis 120 napig tart, ennyi idő kell tehát, hogy igazán mélyre ható változásokat érhess el a megjelenésedben!

Ezek után jöhet csak a termékcsalád és a termékek kiválasztása! Ha tartós és látványos eredményt szeretnél elérni, válassz professzionális készítményeket. Ezek a kozmetikákban kapható szerek magasabb hatóanyag tartalommal rendelkeznek, mint a polcokról leemelhető társaik és sokkal könnyebb őket személyre szabni! A medikozmetikumok vagy orvoskozmetikumok például még érzékeny bőrűek számára is garantáltan biztonságos megoldást jelentenek, mert magas hatóanyag tisztasággal rendelkeznek, tehát minimális esetben irritálnak vagy allergizálnak.

Ilyen kiváló választás lehet a QMS Medicsometics, amit egy német sebészprofesszor fejlesztett, hogy a bőr természetes működését támogassa, állítsa helyre. Ennek természetes következményeként a bőrkép javul, a bőr feszesebbé, tisztábbá válik és csökken a ráncok száma és mélysége is! Ha szeretnél gyorsan, látványos eredményt elérni, akkor próbáld ki a QMS kezdő szettjét most 10 % kedvezménnyel (és még egy levásárolható kupont is kapsz a rendelésed mellé), ami mindent tartalmaz a mélyreható bőrápolási rutinhoz. A napi használat mellett 3-4 hétig elegendő szett tartalmaz egy tisztító, ápoló lemosó tejet, egy tonikot, egy bőrfrissítő savas peelinget, egy szabadalmaztatott kollagén szérumot, ami valóban képes a kollagént a bőr mélyére juttatni és egy hidratáltó krémet! 

Ha ezzel naponta kezeled a bőrödet, akkor már az első hét után pozitív változásokat láthatsz! Lépj rá te is a biztonságos anti-aging útra és fiatalítás mellett a bőrödet egészségesebbé is teheted!