A mélyre ható bőrápolás titka

Bőrünk nemcsak a legnagyobb, hanem az egyik legsokoldalúbb szervünk is. Többek között felel az érzékelésért és a védelemért is, amely segít csökkenteni a környezeti káros hatásokat. Ugyanakkor a bőrápolást is nehezíti. Miért?


A bőrnek van egy úgynevezett barrier funckiója, ami védi a testet az idegen anyagok behatolásától. Ez pedig a kozmetikumokra is igaz. Ez gyakran fizikai akadályt is jelent, hiszen bizonyos hasznos molekulák egyszerűen túl nagyok ahhoz, hogy a pórusokon keresztül bejussanak. Ilyen a bőr feszességért és gyors gyógyulásáért is felelős kollagén. Mit lehet tenni, hogy kicselezzük a bőrt?

Sokáig tehetetlenül állt a kozmetikai ipar a bőr védekező rendszere előtt, de ma már a modern technológiát is segítségül hívják az akadály leküzdésére. Ilyen otthon is biztonsággal bárki számára használható bőrápoló készítmény az Ion Skin Equalizer. Ez a két lépcsős szer (egy szérum és egy krém kettőse) úgy kerüli meg a bőr védekező tulajdonságait, hogy azokat nem sérti meg, és nem nullázza le tartósan.

A fémionokat tartalmazó szérum bőrre juttatása jelenti az első lépcsőt, ami megváltoztatja a bőrfelszín polaritását, így a később felkerülő krémet gyakorlatilag betolja a bőrbe az ionos hatás. Az iontoforézisnek nevezett eljárást régen csak gépi megoldásokkal tudtál előállítani, de a !QMS Medicosmetics díjnyertes innovációjának köszönhetően erre a fürdőszobánkban, mindenféle szerkezet nélkül is lehetőség adódik.

A készítmények egymás utáni alkalmazás után a bőr mélyére jutnak az azt tápláló hatóanyagok, hosszútávú ápoló, feszesítő, feltöltő hatást váltva is. Próbálja ki ön is modern technológia és az orvosi tisztaságú hatóanyagok legjobb házasságát, és élvezze hosszú távú anti-aging hatását.