A tökéletes jakuzzi ülőmunkát végzőknek

Az ülőmunka nem tűnik fizikailag különösebb kihívásnak, de ma már pontosan tudjuk, hogy az órákra egy helybe szegezett testtartás még a könnyű fizikai munkánál is károsabb számunkra. A gerincen kívül az izmokra, inakra és belső szervekre is kedvezőtlenül hat a folyamatos ülés, amit ellensúlyozhatunk hidromasszázzsal!


A jakuzzik hidromasszázsa több lényeges ponton is segítik a regenerációt és az ülőmunka veszélyeinek a kiküszöbölését. A forró víz ellazítja az igénybe vett inakat és izmokat valamint javítja ezek és a belső szervek vérellátását. Ennek köszönhetően több oxigén áramlik a kérdéses területekre is, fokozva a regenerációt és a elősegítve az egészséges működést.

A jetek állítható erősségű masszázsa pedig helyi kezelést is lehetővé tesz, hiszen a modern és jól felszerelt jakuzzikban állítható és változatos jetekkel találkozhatsz. A Caldera Spas Marino medencéjére is igaz, hogy a 6 férőhelyének mindegyike más-más jetkiosztással rendelkezik, így az aktuális problémára a megfelelő ülő- vagy fekvőhely kiválasztásával válaszolhatsz.

A Marino különösen alkalmas az ülőmunkát végzők problémáinak orvoslására, mert a jetjei elsősorban a hátizmokra koncentrálnak. Az ülőmunka a gerincet tartó izmokat veszi leginkább igénybe, ezért ezek rendszeres kilazításával és erősítésével már rengeteget tettél az egészségedért.

A Caldera Spas magas minősége könnyű használatot és tisztíthatóságot is jelent, így biztos lehetsz benne, hogy egészségedért nem kell még pluszban sokat dolgoznod. Elég csak elmerülnöd a munka után a meleg vízben és kipihenni a fáradalmakat vagy megbeszélni a családdal az aktuális eseményeket. Ezek után sokkal jobban és mélyebben is alszol majd!

Ha szeretnéd még az idei télen élvezni a masszázsmedence kínálta előnyöket, akkor nem kell tavaszig várnia a telepítéssel, a SpaTrend még idén elhozhatja otthonába a Marino nagyszerűségét. Lepd meg magadat és családodat az egészség és a kikapcsolódás nagykövetével karácsonyra, és egészen új értelmet nyer majd a pihenés!