Ápolja lábát és lelkét egyetlen termékkel

A papucsok és szandálok időszakában a lábak bőre sokkal inkább ki van téve az időjárás viszontagságainak, mint az őszi/téli időszakban. A napsütés és a nagy meleg miatt ilyenkor hamarabb kiszárad a bőr, a csípések és a szértelenítés pedig plusz irritációként jelenik meg. A megoldás egy zsírégetésben is jártas testápoló.


A !QMS Medicosmetics zsírégető testápolója a termékcsalád többi tagjához hasonlóan orvosi tisztaságú alapanyagainak köszönhetően egyáltalán nem irritálja a bőrt, hanem tartósan ápolja azt. A hatékony lifting hatással bíró testápolót hidratálás mellett az erős formáló és feszesítő tulajdonságai miatt kedvelik, amelyet most már otthon is élvezhetünk.

A Revitalizing Lift-o-Firm testápoló serkenti az anyagcserét és aktíválja a zsírégetést, amitől a bőr alatti zsírsejtek nagysága csökken. Ezáltal a cellulitos bőr minőségi javulása is tapasztalható, a has, derék és fenék területek feszesedése mellett.

A rendszeres használatnak köszönhetően a pórusok tisztulnak, a kötőszövet állapota erősödik, és jobban ellenáll majd a nyár során tapasztalható irritáló hatrásoknak. Így egyetlen termékkel nemcsak a bőre lesz szebb, erősebb és feszesebb, de egészséges és csinos vonalakkal ön is magabiztosabban róhatja a forró aszfaltot.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.