Hűsítő, nyugtató habmaszk csípések és leégés ellen

Minden előzetes óvintézkedés mellett sem túl nehéz összeszedni egy leégést nyáron, a szúnyogcsípések kikerülése pedig felér egy lehetetlen küldetéssel. Ilyenkor jön jól egy megbízható készítmény, amellyel azonnal enyhíthetjük a saját vagy szeretteink kínzó tüneteit.


A !QMS Medicosmetics Hydro Foam Maskja egy olyan hűsítő habmaszk, amely azonnal megnyugtatja és hidratálja az irritált területet. A stresszes bőr azonnal megnyugszik, ahogy a lágy és sejmes tapintású krémet lassan beissza a bőr. Az apró ráncok eltűnnek, így nemcsak nyáron érdemes használni, és a készítmény serkenti a kollagéntermelést is, ami a csípések és a leégés utáni gyorsabb gyógyulást segíti.

A kollagén bőrregeneráló és a hab gyulladáscsökkentő hatása együttesen megelőzi, hogy a leégés vagy egy gonoszabb csípés begyulladhasson és hosszasan keserítse az életünket. Emellett pedig a bőr hidratált és fiatalosan üde lesz a kezelt területen, ami nem is csoda, hiszen a !QMS híres orvosi tisztaságú alapanyagairól és anti-aging hatású termékeiről.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.