Bőrfiatalító iontoforézis, gépek nélkül, akár otthon is

Az orvostudomány és a kozmetikai ipar is régóta használja az iontoforézist, vagyis az elektromos áram segítségével, külsőleg alkalmazott hatóanyagbevitelt. Az eddig gépekkel megoldott bőrfiatalító eljárás egy innovatív, világdíjas technológiának köszönhetően már fájdalom és gépek nélkül is hazavihető. Bárkinek!


Az iontoforézis legnagyobb előnye a hagyományos krémekkel és szérumokkal szemben, hogy a bőrápoló hatóanyagokat sokkal mélyebbre tudja lejuttatni, így azok hatása is erősebb és tartósabb lesz. Az eddig gépekkel végzett eljárást forradalmasította a !QMS Medicosmetics német cég, hogy bárki hozzájuthasson a technológiához biztonságosan, otthona falai között.

Az Ion Skin Equalizer készítmény két részből áll, egy szérumból és egy krémből. Az alaposan megtisztított arcra először a szérumot kell felfújni, ami cinket és réz glukonátot is tartalmaz, így egy enyhe, érezhetetlen elekromos mezőt generál az arcon. Ennek a mikro áramnak köszönhetően az ezt követően felvitt krémet a bőr szinte beszippantja magába, és mélyre löki, ahol beépülhetnek a hatóanyagok a bőrstruktúrába.

A különleges kollagéntartalmú készítmény forradalmi eljárásának köszönhetően hatásosan és hosszú távon csökkenti a bőröregedés jeleit. Mivel a szervezet saját kollagéntermelését is ösztönzi, így a hatás nemcsak a külsőleg bevitt krémnek, hanem a test természetes folyamatainak hála is tartós marad. Ezzel ténylegesen is képes visszaforgatni az idő kerekét, és fiatalítja a szervezet működését.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.