Egy hasznos segítség, hogy 2024 a wellness éve legyen

Nem mindig könnyű megtalálni a hétköznapokban a pihenésre és feltöltődésre az időt és a helyet, pedig hatalmas szükség van a minőségi kikapcsolódásra. A  SpaTrend azonban már 20 éve azon dolgozik, hogy az otthon tényleg egy relaxálásra alkalmas hely legyen. Ha szeretnéd, hogy nálatok is mindennapos vendég legyen a wellness, kövesd a kültéri pihenés itthoni nagyköveteit!


A minőségi wellnessre hatalmas szükség van manapság. Kortól és nemtől függetlenül mindenki megérdemli, hogy testileg felfrissülhessen egy nehéz nap után és hazaérve le tudja tenni a stresszt. Ebben segítenek az otthoni wellnes eszközök, az aktív és passzív pihenésre csábító kerti bútorok és grillek. 

Mindezeket és még többet megtalálsz a SpaTrend kínálatában, akik két évtizede foglalkoznak luxus eszközök forgalmazásával. A célg elhivatottságát mi sem mutatja jobban, hogy nem csak egy egyszerű webshopként működnek, hanem igyekeznek minél több tudást, tippet és praktikát átadni annak, aki szeretné maga is élvezni a kültéri wellnest.

Ezért évek óta rendszeresen szervezeznek expókat, bemutatókat, előadásokat, kiállításokat és interaktív esteket. Ha szeretnél te is részt venni idén a rendezvényeiket látogass el a SpaTrend Expo oldalára, ahol az aktuális eseményekről tudhatsz meg többet. Mikre számíthatsz?

A tavalyi évhez hasonlóan 2024 is mozgalmas év lesz a wellness és grill szeretők számára! Tavaly ünnepelte a cég a fennállásának 20 éves évfordulóját, ezért rekord szűmú rendezvénnyel készültek.

A Design napon a kültéri terek berendezése, a kertek és teraszok ideális bútorzása és az élhető, pihentető területek kialakítása volt a központban.

A Grill Fesztiválon, az Outdoor Fesztiválon és a Balatoni Wine & Gourmet Fesztiválon a grillezésé és a különféle grilleszközöké volt a főszerep, míg a SpaTrend Expókon (amiből három is volt) a kültéri kikapcsolódás minden szelete egyforma hangsúlyt kapott.

A grillek és jakuzzik mellett, luxus kerti bútorok, árnyékolók, wireless kerti hangszórók, törhetetlen poharak, profi szakácskések mutatkoztak be, hogy kellemessé tegyék a kerti pihenést.

A rendezvények családias hangulata lehetővé teszi, hogy szakértők segítségével kialakíthasd álmaid teraszát valamint, hogy mélységeiben megismerd, sőt kipróbáld a terméket. Még a grilleket és a jakuzzikat is!

Ha érdekel az otthoni wellness, akkor bármikor ellátogathatsz a SpaTrend bemutatótermeibe, vagy részt vehetsz a rendezvényeken. Ezekre már csak azért is érdemes kilátogatni, mert a cég mindig speciális ajánlatokkal készül a vásárolni kívánó érdeklődőknek!

Legyen 2024 a wellness éve! A SpaTrend segít ebben!