Emiatt hasznos a jakuzzi már kisiskolás kortól

A masszázsmedencék lassan kezdenek kitörni a pusztán kényelmi időtöltés skatulyájából és egyre többen ismerik fel, hogy a rendszeres használat mennyi előnnyel jár a fizikai és mentális egészség megőrzésének szempontjából. Erre a fiataloknak ugyanúgy szükségük van, mint az idősebb korosztálynak. Sőt! A gyorsan változó világ új kihívásaira több szempontból is kiválóan reflektál az otthoni hidromasszázs élvezete.


Az egész napos egy helyben ülés nemcsak az irodai vagy otthon dolgozókat, de az iskolásokat is érinti. A gyakran nem a helyes tartást támogató székekben 8 órát is lehúzó fiatalok kikapcsolódása is sokszor kötődik a természetellenes testtartásba kényszerítő képernyők, okostelefonok és tabletek világához.

A hobbi szinten űzött számítógépes játékok mellett egyre nagyobb teret hódít a profi vagy félprofi e-sport is, ami feszült figyelmet, erős koncentrációt követel, de a játékok során felszabadult adrenalint nem tudják mozgással levezetni a fiatalok. Ebben jelenthet segítséget a jakuzzi, ami képes az izmokat ellazítani, a merevséget és a feszültséget oldani, valamint a villódzó, információktól pezsgő világot egy kicsit kikapcsolni, hogy a gondolatok is megpihenjenek.

Ahogy a fiatalok (már kisiskolás kortól) egyre több időt töltenek a képernyők előtt, úgy lesz minél fontosabb a szabadban, jó levegőn és jó társaságban eltöltött minőségi szabadidő. A jakuzziban ezek többsége eleve adott, a generációk együttes fürdőzése pedig a szociális kapcsolatok fejlesztését és a családi kötelékek erősítését teszi lehetővé, amire ebben a korban ugyancsak nagy szükség van.

Az egyik legkiválóbb gyerekbarát jakuzzi a Softub, amely puha falával, osztatlan belső terével és kerek formájával ideális "játszótér" a hidromasszázzsal való ismerkedéshez. A kör alakú Softub medencék egy magas hőtartású thermo anyagból készülnek, amitől a hőtartásuk nemcsak kiváló, de egyenesen egyedülálló. Annyira, hogy a meleg víz előállításhoz a jakuzzinak nincs is szüksége külön fűtő egységre, a keringető motor maradékhője is elég a víz melegen tartásához.

Ennek köszönhetően a Softub az egyik legcsendesebb és a leggazdaságosabb teljes értékű masszázsmedence jelenleg a piacon. Ennek köszönhetően rendkívül népszerű, amihez az is hozzájárul, hogy telepítése egyszerű, nem igényel semmilyen előkészületet. A víz nélküli medence és motor együttes súlya sem éri el a 100 kg-ot, ezért könnyű szállítani, és  mivel a jakuzzi anyaga némi rugalmasságot nyújt, ezért lépcsőn és ajtókon átvinni, liftben szállítani is lehet.

A maximális jakuzzis élményt természetes nemcsak az időjárásálló kivitelnek és a kényelmes belső térnek köszönheted, hanem az erős hidromasszázsnak is, ami pihenteti és felfrissíti a család minden tagját. Sportlás után vagy az egész napos ülésben megmerevedett izmoknak garantáltan jót tesz egy alapos átmasszírozás. A stresszes időszakokban (dolgozatok, felelések, versenyek, előadások) pedig a megnyugtatásban és a jobb alvás elérésében segíthet az esti jakuzzizás. Az izmok ellazításával bizonyítottan csökken a stressz negatív hatása és a jakuzzi meleg vize az alvásra is felkészíti a testet, így gyorsabban elalszol és mélyebb lesz az álmod is. 

Ha szeretnél többet megtudni a Softubról vagy a jakuzzizás pozitív hatásairól minden korosztály számára, akkor kattints ide vagy foglalj időpontot egy személyes tanácsadásra és jakuzzi tesztre!