Felnőttkori bőrproblémák ellen is van megoldás

Kamaszkorban mindannyian azt reméljük, hogy a pattanások és a különféle arcbőr problémák a felnőtt korban már érintenek minket. Ezzel szemben az a helyzet, hogy a pattanások idősebb korban sem kímélnek feltétlenól, és jöhetnek új problémák is, mint például a rozácea. Ilyenkor is jól jön a segítség!


A felnőttkori bőrproblémák kezelésének első lépése a felismerés. Ami nem is olyan egyszerű, mert az eleinte még nagyon apró, jelenktelen elváltozást kellene problémaként azonosítani. Ilyenkor jön jól a kozmetikus vagy a szépségterapeuta segítsége, aki már korán felismeri a problémás bőrképet és ennek megfelelő gyógymódot javasol.

A gondot sokszor a bőr legyengült állapota okozza, ami a sejtek, a bőrszerkezet és a bőr védekező rendszerének megerősítével orvosolható. Az orvosok által fejlesztett !QMS Medikozmetikai család legújabb széruma sejtszinten erősíti a bőrt, ami így képes magától szembeszállni a probléma forrásával.

Az Epigen Daily Detox Serum(, amely az Urban Repair Signature kezelésben is aktív összetevő) sejtszinten képes kiküszöbölni a káros környezeti hatások miatt jelentkező károkat, és ezáltal a sejtek erősebben, hosszabb élettartamúak és ellenállóbbak lesznek. A bőr általános egészségi állapota már rövid időn belül látványos javulást mutat, hosszabb távon pedig akár a krónikus rozaceás tünetek is csökkenhetnek.

Az már csak külön öröm, hogy a bőr rugalmasabb, üdébb és hidratáltabb lesz a szérum használatától, és a kor előrehaladtával megjelenő öregségi foltokat is halványítja.