A fitt nők jobban élvezik a szexet

  • írta:
  • 2014.12.12

Edzhetsz szexre, ha követed a tanácsainkat. A sportosabb élet élvezetesebbé és hosszabbá teszi az együttléteket.


Edzhetsz szexre, ha követed a tanácsainkat. A sportosabb élet élvezetesebbé és hosszabbá teszi az együttléteket.

A floridai Atlantic Egyetem kutatói arra jutottak egy átfogó felmérés alapján, hogy azok a nők, akik rendszeresen sportolnak, többször kívánják a szexet, hosszabban élvezik és az énképük is egészségesebb. A fittség a nők számára igazi afrodiziákum, ezért 3 pontban összefoglaljuk, milyen edzésekkel gyakorolhatsz lepedőakrobata mutatványokhoz.

Az edzés kitisztítja az elmét

Ha nehezedre esik az együttlét alatt a párodra koncentrálni munkahelyi vagy személyes problémák miatt, akkor a legjobb, ha egy kis kardióedzéssel tisztítod ki az elméd. Főleg az egyedül végzett mozgás, a futás, a kerékpározás, az úszás hat a legjobban az agyra. Emellett formásabb lesz a tested, és a Texas Egyetem tanulmánya szerint azok a nők, akik rendszeresen lefárasztják magukat kardió gyakorlatokkal, sokkal érzékenyebben reagálnak az érintésre is, ezért jobban élvezik párjuk közelségét.

Izomgyakorlatok orgazmushoz

Az izomépítő tréningek nem csak arra jók, hogy edzés után le tudd tépni a befőttesüvegek fedelét. Ha hatékonyan tudod használni az izmaidat, ha tovább tudod megfeszíteni őket, ha fejlődik az állóképességed, akkor az orgazmus is tovább tart. Ezért ajánlják szex-terapeuták még a kettlebell edzést is a nőknek, mely erősít és javítja az állóképességet a test szinte minden izomcsoportjában.

Értékeld saját magad

Ugyancsak a Texas Egyetemen kértek meg némi túlsúllyal rendelkező nőket, hogy fogyás előtt és után is értékeljék a szexuális életüket. A 16 hetes program végén mindannyian azt nyilatkozták, hogy a súlyvesztés után könnyebben kerültek erotikus hangulatba és gyakrabban is kívánták a szexet. Ez elsősorban az önértékeléssel és saját testük elfogadásával van kapcsolatban. Azok a nők, akiknek tetszik, amit a tükörben látnak, jobban élvezik, ha megmutathatják vonalaikat a párjuknak.

Címkék: