Gyengéd hámlasztó a sima combokért

Itt a nyár és vele a kánikula, ami újra fókuszba helyezni a lenge ruhákat és kivillanó bőrfelületet. Az arcápolásban és anti-aging területén korszakalkotónak számító QMS Medicosmetics új termékkel, egy gyengéd, hámlasztó testhabbal segíti a simább, puhább és egészségesebb bőr kialakulását!


Innovatív megoldásairól ismert QMS különleges termékekkel üdvözölte a nyarat. Ezek közé tartozik az Active Exfoliant 5% Body Foam, ami az arc helyett a test többi bőrfelületére koncentrál. A könnyen felvihető hab állagú készítmény többféle savat (glikolsav, mandulasav, tejsav, laktobionsav, glükonsav) tartalmaz, és ezek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a testfelszínen megülő elhalt hámsejtek könnyen leváljanak, hogy felfrissüljön a bőr és hogy beinduljon az új sejtek termelődése.

A készítmény gyengéden hámlaszt, így nyáron is biztonságosan alkalmazható, anélkül, hogy bőrirritációtól kellene tartanod. A homogén bőrkép könnyebben és egységesebben barnul majd, de kerülöd is a napozást simább, rugalmasabb és puhább bőrre biztosan számíthatsz.

A készítményt a száraz bőrre kell felvinni és bemasszírozni, majd hagyni, hogy kifejtse áldásos hatását. Ezután jöhet a lemosás, majd igény szerint a testápoló használata. Ugyanakkor a termék már eleve hidratál és segít megerősíteni a bőrfelszín védőfunkcióját.

Legyél az elsők között, akik kipróbálják ezt a különleges újdonságot és élvezd a sima, ragyogó bőrt a nyáron!