Az anti-aging új sztárjai

A világhírű anti-aging márka, a QMS Medicosmetics idén is izgalmas újdonságokkal jelentkezik. Az innovatív és egyedülálló technológiájáról ismert cég arc és testfeszesítő termékeit most te is testközelből kipróbálhatod.


Ha szeretnéd megismerni és kipróbálni a QMS újdonságait, akkor június 29-én téged is vár bemutatkozó brunch. Itt lehetőséged lesz testközelből megtapasztalni az új termékeket, hogy illatuk, állaguk és felszívódásukat is megismerhesd. A többszörösen díjnyertes cég innovatív eljárásai már eddig is olyan különlegességeket hoztak el a piacra, mint a bőrön át is felszívódó kollagén vagy a gép nélküli iontofozézis. Legyél ott, amikor a következő kozmetikai mérföldkőről is lehull a lepel, és elsőként be is szerezheted kedvenceid mellett az új sztárokat.

Ha még nem ismered a QMS termékkínálatát, akkor is remek lehetőség ez a két órás esemény, hogy bepillanthass a luxus anti-aging kozmetikumok világába. A reggel 10 órakor kezdődő eseményre már most lefoglalhatod a helyed, így biztos nem maradsz le erről a szűk körű rendezvényről!

Gyere el és próbáld ki a háromszor is a világ legjobb spa kozmetikumának választott termékcsalád legújabb termékeit!