Hozza csúcsformába dekoltázsának bőrét

Hozza csúcsformába dekoltázsának és nyakának érzékeny bőrét! Most, hogy végre elhagyhatjuk a lakást és lenge, nyári öltözetbe bújhatunk, a dekoltázs és nyak területe is tündökölhet! Ápolja testének ezt a részét is, amelyet ugyanúgy ér a napfény és a városi szmog, mégis kevésebb figyelmet fordítunk rá, mint lehetne.


Az arc bőrének ápolása mellett nem érdemes megfeledkezni a nyak és a dekoltázs bőréről sem, amin ugyancsak meglátszik az idő vasfoga. Mégsem érdemes rejtegetni, hiszen a női vonzerő egyik fókuszpontja, amely még akkor is csodásan fest, ha egy kis túlsúlyt cipelünk. Az UV sugárzás és a negatív környezeti hatások azonban hozzájárulnak a terület idő előtti öregedéséhez. Előzze ezt meg, és ápolja dekoltázsának és nyakának bőrét specifikus készítményekkel, hogy a nyári ruhák alól kivillanó bőrfelületek visszanyerhessék fiatalságukat.

 

A A QMS Medicosemtics anti-aging termékcsaládja erre a gyakran elhanyagolt területre is gondolt, és megalkotta a gyorsan felszívódó, selymes tapintású hidratáló krémet. A Firm Density Neck and Bust Cream nemcsak erősen hidratál és feltölti az apróbb ráncokat, de feszesíti is a megereszkedett bőrt.  A kozmetikumban található kollagén komplex élettel telivé, feszesebbé és rugalmasabbá teszi a nyak bőrét. Emellett serkenti a bőr anyagcseréjét, amitől gyakrabban termelődnek majd az új, egészséges bőrsejtek, hogy a feszesség mellé a bőr minősége is homogénebbé, színe egyenletesebbé váljon.

A nyak és a dekoltázs területére naponta kétszer vigye fel a krémet alapos tisztítás után, és a hatás nem marad el. Három hetes használat után 70%-os javulásra számíthat a bőr feszességét illetően.

Ha az otthoni kezelést még intenzívebbé tenné, akkor válasszon a QMS anti-aging kezelések mellé egy dekoltázskezelést, vagy olyan arckezelést, amihez tartozik egy dekoltázs feszesítés is, és az intenzív hatóanyag bevitel felgyorsítja a fiatalos megjelenés és az egészséges kötőszövet elérését!