Mutasd a szemöldököd, megmondom, ki vagy!

Ahány ember, annyi szemöldök. Kinek vastag és sűrű, kinek vékonyra szedett. De vajon melyik stílus mit árul el a gazdájáról? Az alábbiakban kiderül. 


Ahány ember, annyi szemöldök. Kinek vastag és sűrű, kinek vékonyra szedett. De vajon melyik stílus mit árul el a gazdájáról? Az alábbiakban kiderül. 

Természetesen vastag: Egy nyolcvanéves testébe zárt húszéves vagy. Akinek ilyen a szemöldöke, általában egy igazi törtető, állandóan arra fókuszál, hogy mindenben egyre jobb legyen és megoldjon minden problémát vagy így, vagy úgy. 

Egzotikusan vékony: Ha ilyen a szemöldököd, te egy igazi társasági lény vagy, aki mindig elfoglalt. Imádsz a középpontban lenni és mindig tele van a naptárad programokkal és tennivalókkal. Azt is bevállalod, hogy egy hátizsákkal körbeutazd a Földet. 

Szélesen elnyúló: Szabad természet vagy, mindig azt teszed, amit akarsz és senki sem mondhatja meg neked, mit kéne tenned és mit nem. 

Magasan ívelt: Tipikus "embermágnes" vagy, képtelen vagy nem magadra vonzani a figyelmet és mindenkit elbűvölsz, aki a környezetedben van. Mindig a sor élére állsz, sosem bújsz meg a hátsó sorokban, határozott és eltökélt vagy. 

Természetes: Sportos, aktív típus vagy, mindig nyerni akarsz, veszíteni nem tudsz. Lételemed az egészséges életmód. 

Dekorált: Legyen az egy piercing, vagy csak festés, de a te szemöldököd nem lehet átlagos, mint ahogy te sem vagy az. Igazi művészlélek lehetsz csak, aki úgy szép, ahogy ő annak gondolja magát. 

Címkék: