Kényeztető bőrápolás anyák napjára

Lepd meg édesanyádat és akár saját magadat egy különleges dekoltázs ápoló készítménnyel, ami visszaforgatja az idő kerekét és újra feszessé teszi a nyak és dekoltázs bőrét. Készüljetek a nyárra, hogy magabiztosan választhassatok a bőrt szabadon hagyó ruhákat is!


Az anti-aging bőrápolás elsősorban az arc érzékeny bőrére koncentrál, ami természetes is, hiszen itt jelentkeznek először az idő múlásának a jelei. Csak sajnos nem állnak meg itt! A nyári melegben, mikor lekerülnek a nehéz pulcsik és sálak, előtérbe kerül a nyak megereszkedett bőre vagy a száraz, könnyen ráncosodó dekoltázs. Ezen területek ápolására, hidratálására és fiatalítására fejlesztette ki a QMS Medicsometics a nyak és dekoltázs-feszesítő krémjüket.

Az egzotikus növénykivonatokat tartalmazó Firm Density Neck & Bust Cream kifejezetten idősödő bőrre lett fejlesztve, így nemcsak hidratál, de serkenti a bőr anyagcseréjét és a természetes regenerációját is, amit ráadásul egy különleges kollagén-kombinációval erősen támogat!

A könnyen felvihető, kellemes illatú készítmény már három hét rendszeres használat után lenyűgöző, 70%-os javulást hoz a bőr feszességében. Az állvonal kontúrosabb lesz, a bőr feszesebb, selymesebb és tömörebb. Tegyél egy próbát a dekoltázs-feszesítéssel és meglátod, újra magabiztosan viselheted majd a nyári ruhákat!

Hogy ez még inkább így legyen, ha most rendeled meg a terméket anyák napjáig, akkor ajándékba kapsz egy feszesítő, kollagénes testápolót is!