Lehet, hogy feleslegesen használsz kollagénes krémet?

A kollagén kétség kívül a bőr egyik legfontosabb építőköve, amely hozzásegít a fiatalos megjelenéshez, mégsem ugyanolyan hasznos minden kollagénes készítmény. Miért?


A kollagén a test minden területén megtalálható óriás fehérje, amely ott van a porcokban, az erek falában, a szemben és a bőrben is. A szervezet maga is termeli ezt a fontos anyagot, csakhogy ennek mennyisége és minősége a 20-as éveinkben már elkezd romlani, ami idővel csak fokozódik. Érdemes tehát kívülről bevinni táplálkozással, étrend kiegészítőkkel vagy kozmetikumokkal.

A kollagénes krémek és szérumok nagy előnye a szájon át bevitt készítményekkel szemben, hogy helyileg, rögtön a bőrbe épülnek be, így látványosan fiatalíthatjuk vele a megjelenésünket. Csakhogy erre nem minden krém képes. Lehet, a tiéd sem!

Ennek a molekula mérete az oka, ami egyszerűen túl nagy, és nem képes a bőr mélyebb rétegeibe behatolni, és mélyreható változást hozni. A méretét tehát csökkenteni kell, miközben nem veszítheti el pozitív tulajdonságait. Erre a problémára nyújt egyedi és szabadalmaztatott megoldást a QMS Medicosmetics kollagén széruma.

A molekula tripla helikális (három összefonódó szálból álló) szerkezetét bontják szét, hogy képes legyen bejutni a bőrbe. Az egymást vonzó részek ott aztán újra összeállnak, és máris kész a teljes értékű kollagén, ami kész beépülni a bőr szerkezetébe.

Ennek köszönhetően a QMS nappali és éjszakai kollagén széruma képes tartósan javítani a bőr minőségét, erősíteni szerkezetét és fiatalosabbá tenni a megjelenést.

Próbáld ki te is és győződj meg a tudomány erejéről a saját szemeddel!