Kezdd kávéval a reggelt a masszázsmedencében! 6 tipp, hogy verhetetlen legyen a napod!

  • írta:
  • 2015.05.14

1)    Csendes kezdet. Kapcsold ki a fúvókákat, és engedd, hogy a csend körülöleljen. Érezd néhány hosszú percig, hogy mennyire kellemes ennek a békének részese lenni! A napi teendőket iktasd ki a fejedből, hogy ezek a pillanatok valóban a feltöltődést szolgálják.2)    Optimalizáld az energiádat! Tekerd a hőfokot 10 percen keresztül 40°C-ra, hogy felpezsdüljön a véred. Azonban még mielőtt újra elálmosodnál, szállj ki a medencéből.3)    Töltődj fel! Miközben fürdőzöl, idd meg a kedvenc kávédat, esetleg, ha kedved tartja, fogyassz valami édes rágcsálnivalót mellé. A fokozott véráramlásnak köszönhetően hamarabb válsz energikussá.4)    Lazulj el! Ne feledkezz meg a buborékmentes ásványvízről sem. Kortyolj egy nagyot belőle, vegyél egy nagy levegőt, és engedd, hogy a meleg víz hatása még átütőbb legyen. Ezt többször megismételheted.5)    Lazító masszázs. Ha futást vagy edzést iktattál be a reggeli menetrendedbe, akkor előtte nagyon hasznos lesz egy forró vizes masszázs, ami fellazítja az izmokat és hatékonyabbá teszi a testmozgásodat.6)    Élvezd a természet hangjait! A legjobb, ha a medencéd a kertedben van, mert így átélheted, hogy veled együtt ébred a természet. Hallgasd a madarak csicsergését, trillázását, és idővel a legkisebb neszezésre is kiélesedik a hallásod, ami a nap minden időszakában jól jöhet még. 


1)    Csendes kezdet. Kapcsold ki a fúvókákat, és engedd, hogy a csend körülöleljen. Érezd néhány hosszú percig, hogy mennyire kellemes ennek a békének részese lenni! A napi teendőket iktasd ki a fejedből, hogy ezek a pillanatok valóban a feltöltődést szolgálják.

2)    Optimalizáld az energiádat! Tekerd a hőfokot 10 percen keresztül 40°C-ra, hogy felpezsdüljön a véred. Azonban még mielőtt újra elálmosodnál, szállj ki a medencéből.

3)    Töltődj fel! Miközben fürdőzöl, idd meg a kedvenc kávédat, esetleg, ha kedved tartja, fogyassz valami édes rágcsálnivalót mellé. A fokozott véráramlásnak köszönhetően hamarabb válsz energikussá.

4)    Lazulj el! Ne feledkezz meg a buborékmentes ásványvízről sem. Kortyolj egy nagyot belőle, vegyél egy nagy levegőt, és engedd, hogy a meleg víz hatása még átütőbb legyen. Ezt többször megismételheted.

5)    Lazító masszázs. Ha futást vagy edzést iktattál be a reggeli menetrendedbe, akkor előtte nagyon hasznos lesz egy forró vizes masszázs, ami fellazítja az izmokat és hatékonyabbá teszi a testmozgásodat.

6)    Élvezd a természet hangjait! A legjobb, ha a medencéd a kertedben van, mert így átélheted, hogy veled együtt ébred a természet. Hallgasd a madarak csicsergését, trillázását, és idővel a legkisebb neszezésre is kiélesedik a hallásod, ami a nap minden időszakában jól jöhet még. 

Címkék: