Megújul a természetes bőrfiatalítás hazai úttörője

A természetes és fájdalommentes bőrfiatalítás élharcosaként évtizedes óta változatlan QMS Medicosmetics októbertől új, környezetbarát külsőben és még hatékonyabb belsővel jelentkezik. A nagy megújulás tiszteletére óriási kedvezményekkel szerezheti be a kompromisszum mentes fiatalságot.


Ha az idő múlásával is szeretné megőrizné természetes vonásait és olyan anti-aging terméket keres, amivel otthon is elvégezheti a napi bőrápolást, szerezze be most a QMS Medicosmetics legjobbjait. Frissebb, selymesebb, feszesebb és egészségesebb bőre lesz napi 20 perces törődéstől és bátran letagadhat akár 10 évet is a rendszeres használat eredményeként.

A világhírű és díjnyertes kozmetikai család hosszú évtizedek óta változatlanul sikeres formában és kiszerelésben szolgálta nők nemzedékeit. Ami jó azon nem érdemes változtatni, de a környezetvédelmi szempontok mégis a csomagolás megújítása felé mutattak. Amíg bemutatkozik a megújult dizájn, vidd haza kedvenceidet még régi külsejükben és bízd bőröd megfiatalítását a évtizedes tudásukra.