A légszennyezés hatásai csökkenti az új kozmetikum

A városok szennyezett levegője, a kosz és a por negatívan befolyásolja a bőr egészségét. A pórusok eltömődnek, z arc színe fakóbbá válik, a bőr nem kap elég oxigént és hamarosan előjönnek a látható problémák. Védje bőrét a városi levegőtől az új orvoskozmetikummal.


A QMS Medicosmetics legújabb terméke a városi szennyeződések káros hatásai ellen védik a bőrt, miközben ápolják is azt. Az Epigen Pollution Rescue egy éjszakai hab maszk, amit krémként és maszkként egyaránt használhat. Az egész napos káros hatások javításában segíti a bőr természetes megújuló folyamatait.

A kellemes illatú készítmény felvértezi a sejteket a kémiai és fizikai sérülések ellen, csökkenti az UV sugárzás káros hatásait és véd a szmog ellen. Ápoló hatóanyagai miatt erősen hidratál, így reggelre frissebbnek, üdébbnek és selymesebbnek érzi majd arcát.

Nyugtató, anti-aging hatásai miatt csökkennek a stressz látható jelei is, a bőr erősebbé és rugalmasabbá válik, hogy újult erővel és nagyobb hatásfokkal vehesse fel a harcot az újabb városban töltött nap kihívásaival.