Mit tud a világ legjobb Spa kozmetikuma?

Idén rendezik meg negyedszerre a World Spa Awards-ot (már lehet szavazni), melyen nálunk is közkedvelt világmárkák, Spa hotelek, kozmetikák, szalonok és aromaterápiás készítmények küzdenek meg egymással a világelsőségért. Lássuk mit is tud a háromszoros nyertes, az itthon is kapható !QMS Medicosmetics!


A verseny kezdete óta minden évben hazaviszi a legjobb Spa termékcsaládnak kijáró díjat a !QMS Medicosmetics alapító atjya, Dr. Erich Schulte. A plasztikai sebészből lett kutató fejlesztette brand olyan neves világmárkákat utasított maga mögé mindháromszor, mint a Babor, az Elemis vagy a Clarins. Mi a titkuk? Mi rejlik a siker mögött?

Magyarországon is egyre több kozmetikában elérhető termékcsalád orvosi tisztaságú alapanyagairól híres, amelyek mindenféle kellemetlenség, fájdalom és gépek nélkül jutnak be a bőrbe.

Az előremutató eljárásokkal dolgozó cég a technológiát a krémekbe sűríti, így a professzionális hatású termékek otthon is könnyűszerrel használhatóak. A vitaminokban, ásványi anyagokban és a bőr számára elengedhetetlenül fontos alapanyagokban gazdag termékek bőrazonos és könnyen beépülő változatokat tartalmaznak mindenből, így azok tényleg hasznosulnak a bőr mélyén, és nem csak a felszínen megülve hoznak látszat eredményt.

A bőrben megtalálható, de a korral egyre fogyó kollagént apró, a pórusokon is beférő, méretben pótolja, emiatt mindenféle segédeszköz nélkül bejuttatható a bőrbe a rugalmasságot, tartást és egészséges kötőszövetet adó molekula. A kollagén szérum, az elasztán, a hiraluronsav és az antioxidánsok együtt harcolnak a fiatalos, ránctalan, ragyogó és egészséges bőrért. Ez adja népszerűségüket is. Mert a könnyen használható, finom illatú és sokoldalú krémek nemcsak az idő kerekét forgatják vissza a bőrben, de annak egészségét és állapotát is fejlesztik.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.