Mesterséges tóból lesz a szörfparadicsom

A tengeri sportokhoz szükséges körülményeket viszonylag nehéz a Kárpát-medence ölelésében újrateremteni, így maximálisan átérzem azoknak a problémáját, akik nem képesek szörfös szenvedélyüket kiélni a megfelelő hely híján. Ezért épül a Snowdonia.Mesterséges hullámmedencével már itthon is találkozhatunk, de a mesterséges szörfmedence kedvéért a Brit-szigetekig kell utaznunk. Itt épül ugyanis a világ első szörftava, ahol csak egy gombnyomás választ el kicsit és nagyot a hatalmas hullámoktól.Egy forradalmian új technológiának köszönhetően három méteres hullámokat garantálnak bármikor a tóra merészkedőknek, akik így az időjárási viszonyoktól és tengertől függetlenül hódolhatnak a szörfölésnek. A sátorhellyel, étteremmel és játéktérrel is rendelkező terület az egész család számára tartogat élvezetes programokat, a szörfölésen és a hullámtavon kívül is.A Walesi-hegységben és később Bristolban is helyet kapó hatalmas kiterjedésű tavak azokban elsősorban mégiscsak hobbisportolásra, versenyekre való gyakorlásra és később akár versenyek rendezésére lett létrehozva. A Snowdonia építői azzal a nem titkolt céllal vágtak bele a projektbe, hogy a későbbiekben a szörf jó eséllyel bekerülhessen az olimpiai játékok közé. Hiszen, ha a körülményektől függetlenül bármikor előállíthatóak a hullámok, akkor tervezhetővé válik ez a sportág is.


A tengeri sportokhoz szükséges körülményeket viszonylag nehéz a Kárpát-medence ölelésében újrateremteni, így maximálisan átérzem azoknak a problémáját, akik nem képesek szörfös szenvedélyüket kiélni a megfelelő hely híján. Ezért épül a Snowdonia.

Mesterséges hullámmedencével már itthon is találkozhatunk, de a mesterséges szörfmedence kedvéért a Brit-szigetekig kell utaznunk. Itt épül ugyanis a világ első szörftava, ahol csak egy gombnyomás választ el kicsit és nagyot a hatalmas hullámoktól.

Egy forradalmian új technológiának köszönhetően három méteres hullámokat garantálnak bármikor a tóra merészkedőknek, akik így az időjárási viszonyoktól és tengertől függetlenül hódolhatnak a szörfölésnek. A sátorhellyel, étteremmel és játéktérrel is rendelkező terület az egész család számára tartogat élvezetes programokat, a szörfölésen és a hullámtavon kívül is.

A Walesi-hegységben és később Bristolban is helyet kapó hatalmas kiterjedésű tavak azokban elsősorban mégiscsak hobbisportolásra, versenyekre való gyakorlásra és később akár versenyek rendezésére lett létrehozva. A Snowdonia építői azzal a nem titkolt céllal vágtak bele a projektbe, hogy a későbbiekben a szörf jó eséllyel bekerülhessen az olimpiai játékok közé. Hiszen, ha a körülményektől függetlenül bármikor előállíthatóak a hullámok, akkor tervezhetővé válik ez a sportág is.

Címkék: