Náthás időszakban gyakori kézmosáshoz kell az ápoló kézkrém

Az ősz gyakran a nátháról, megfázásról szól, amit gyakori kézmosással próbálunk megelőzni. Ez viszont nagyon szárítja a bőrt, amihez még a kinti hideg is hozzájárul. Jöhetnek hát a tartalmas, ápoló kézkrémek!


A száraz, igénybe vett kezek ápolására mi is lehetne alkalmasabb, mint egy orvosok által fejlesztett kézkrém, aminek a műtétek előtti bemosakodások szárító hatását is ki kellett küszöbölnie. A fejlesztő Dr. Schulte azonban nem csak egy ápoló és óvó kézkrémet alkotott, hanem arra is ügyelt, hogy az a lehető leggyorsabban felszívódjon, így nem kellett a sűrű beosztással élő orvosoknak zsíros érzettel és tapintással bajlódniuk.

A Hand Care hidratáló kézkrém bármikor előkapható a táskából és pillanatok alatt gondoskodik kezei ápolásáról. Felkenés után szinte azonnal felszívódik, zsíros érzet nélkül, és a kéz bőrének tapintása is selymessé válik.

Állandó használata pedig még a ráncok csökkentésében és a pigment foltok halványításában is segít, így tökéletesen beleillik a világ legjobb kozmetikumának választott anti-aging termékcsaládjába.