Otthoni arcfiatalítás két lépésben

Az arc bőrének fiatalítása és szebbé tétele egy bizonyos kor felett már nem úri huncutság, hanem fontos lépés a magabiztos megjelenéshez vezető úton. Ebben segít a QMS Medicosmetics otthoni szettje, ami két lépésben hozza vissza a ránc nélküli és selymes bőrt természetesnek feltüntető időket.


A német precizitással kidolgozott, orvosi tisztaságú alapanyagokat felhasználó termékcsalád kevés, de egymásra épülő készítményeket alkalmaz az idő kíméletlen kerekének megállítására. A több rangos díjjal elismert kollagénes rendszer a világ minden táján hódít és kortól, nemtől függetlenül látványos sikereket hoz a bőr állapotának helyreállításában.

Miről is van szó?

A két lépéses rendszer tulajdonképpen három különböző terméket tartalmaz, melyek lefedik az egész napos bőrápolást és reggel, este megadják a bőrnek azt a tápanyagot, amire szüksége van az egészséges működéshez. A Collagen System egy nappali és egy éjszakai kollagén szérumot és egy gyengéd, de hatásos hámlasztót tartalmaz.

Hogyan használd?

Az arc alapos megtisztítása után jöhet a hámlasztó vagyis az Active Exfoliant 11%. Ez a négy különféle savat tartalmazó készítmény segít a bőr felfrissítésében és az elhalt hámsejtek eltávolításában. A 11%-os sav otthoni használata is teljesen biztonságos, hiszen valójában nem roncsolja a sejteket, hanem azt az összekötő anyagot bontja le, ami a sejteket egymáshoz ragasztja. Ez az anyag az idő előrehaladtával egyre erősebbé válik, így nehezebben távoznak maguktól az elhalt és már teljesen feleslegesen ott lévő sejtek. Ettől érződik érdesnek a bőr tapintása. Mivel ezek a sejtek már nem funkcionálnak és nem is védik a szervezetet, teljesen feleslegesek. Ráadásul gátolják az új, egészséges sejtek képződését és a tápláló krémek, szérumok felszívódását is akadályozzák. Ezért az egészséges bőrért folytatott harc első lépése ezek eltávolítása. A sav ezt megteszi és ettől a bőr tapintása azonnal javul. Az érzékeny bőrűekre is gondoltak, számukra a Sensitive Set nyújt aggodalommentes alternatívát. Itt a sav csak 7%-os, így a rozáceás, érzékeny, könnyen kipiruló bőr is biztonságosan megújulhat. Ezt a készítményt naponta egyszer, reggel vagy este érdemes használni, attól függően, hogy ki hova tudja beilleszteni a 15 perces hatóidőt.

A sav lemosása után jön a napszaknak megfelelő kollagénszérum. Ez a szérum képes visszapótolni az idő előrehaladtával egyre kevesebb és gyengébb minőségű természetes kollagént a bőrbe, hogy ott aztán elvégezze feladatát. A kollagén segít, hogy a bőr rugalmas és ránctalan maradjon.

Rendszeres használat mellett ez a három termék képes megállítani, sőt visszafordítani az idő kerekét, hogy az legalább 10 évvel tűnjön fiatalabbnak a valós koránál.

Ha te is egészséges, ragyogó és ránctalanabb bőrt szeretnél, próbáld ki a Collagen Systemet, aminek létezik egy úti verziója is! Ez a 3x 5,5 ml-es kiszerelés tökéletesen alkalmas arra, hogy a saját bőrödön tapasztald meg a termékek hihetetlen hatását, anélkül, hogy jelentősebb anyagi elköteleződést kelljen vállalnod!