Téli kényeztetés a fiatalos bőrért

A téli hideg, a viharos szél és a fűtés szárító hatása miatt a bőr elvesztheti nyári ragyogását a sötét, téli hónapok alatt. Törd meg ezt a ciklust és nyerd vissza fiatalos, egészséges bőrödet egy kényeztető 3 órás wellness csomaggal. Az Exkluzív téli wellness bőrápolás csak rád vár!

 


A három órás csomag nemcsak az arcra koncentrál, hanem a kezekre és lábakra is. Mindhárom terület súlyos károkat szenvedhet a téli időjárástól, így a Spatrend Beauty szépségterapeutái fontosnak tartották, hogy egyszerre kezeljék a kritikus területeket. Mi vár rád, ha befizetsz erre a kényeztető, szépítő kikapcsolódásra?

Finom illatok, elegáns környezet és pihentető kezek lágy simogatása, amelyek a QMS Medicosmetics díjnyertes termékeivel adják vissza bőrödnek a teltségét, a nedvességtartalmát, a rugalmasságát és a lágy ragyogását. A három órás luxus bőrápolás egy teljes értékű arckezelést, egy fáradt kezeket újjávarázsoló kézregenerálást és a meggyötört talpakat puhává masszírozó Calluspeelinget tartalmaz.

A most kedvezményes áron elérhető csomag arckezelése az SK-Alpha feszesítő kezelés, amely a fahéj olaj fertőtlenítő és értágító hatásával teszi különlegessé a másfél órás szeánszt. A mindent betöltő téli illat egy csodálatos krémnek köszönhető, és ez az, ami visszaadja a fakó, meggyötört bőrnek is a nyár ragyogását. Az arcbőr teltebbé, kontúrosabbá és puhábbá válik majd a kezelés végére és visszaköltözik az arcra az életteli pirospozsgás csillogás.

Az arc mellett a szabadon lévő kezek vannak még leginkább kitéve a tél kíméletlen hatásának, így a kezelés ezek regenerálását sem hanyagolja el. A influenzás időszakban gyakori kézmosás, az erős szél és a hideg szárazzá, töredezetté teszi az állandóan dolgos kezeket, de ezeket is felfrissíti egy egy órás kezelés. Az elhalt hámsejtek eltávolítása után kollagénes szérummal és gyorsan beszívódó, mélyen tápláló kézkrémmel történő kényeztetés hatásra a kezek megtelnek élettel és a bőr újra rugalmassá válik. A puha tapintás mellett külön extra, hogy a kezeken található barnás pigmentfoltokat is halványítja a kézkrém, amit egyébként érdemes otthonra is beszerezni, hogy az ápolás és halványítás tovább folytatódjon.

Az arc és a kezek megújulása után a talpak kerülnek sorra, hogy puhán, ápoltan várhassák a jobb, szandálos időt! A svájci eredetű Calluspeeling a száraz, repedezett talpakat is megújítja, teljesen biztonságos és fájdalommentes módon.

Ez a kezelés többi szakaszára is igaz, hiszen minden lépés és folyamat fájdalom és kellemetlenség mentes, de a hatás mégis mélyreható és szabad szemmel is azonnal észlelhető.

Úgy érzed, hogy megérdemelsz egy kényeztető felfrissülést a téli időszak végén? Akkor próbáld ki ezt a különleges összeállítást és megújulva, feltöltekezve hatóanyagokkal és élményekkel hagyhatod el a szépségszalon!