Apró változtatás a napi rutinban, de hatalmas lépés a narancsbőr csökkentésében

Még ugyan érezni a tél szorítását, de a tavasz is megállíthatatlanul közeledik. Ha nem szeretnél idén is roham léptekkel felkészülni a rövid nadrágos, szoknyás, bikinis szezonra, kezdd el még ma a harcot a narancsbőr ellen. Már egy apró változás is hatalmas eredményeket hozhat. Hogyan?


Egy különleges bőrradír segítségével! Túl hihetetlenül hangzik, hogy ezt az oly' makacs problémát egyetlen tusoláskor használt hámlasztóval le lehet győzni? Ami igaz, az igaz, a narancsbőr egy nehezen leküzdhető esztétikai probléma, ami több összetevő együttes jelenléte során alakul ki. Ennek köszönhetően a teljes legyőzéséhez is több oldalról kell megtámadni a problémát. A helyes táplálkozás, a sok vízfogyasztás és a sport legalább annyira szükséges a narancsbőr eltüntetéséhez, mint a bőr helyi kezelése. Ez utóbbiban segít QMS Medicosmetics tusfürdője. A Pro-Body Exfoliator a díjnyertes anti-aging terméket gyártó cég egyik legkedveltebb terméke, hiszen amilyen könnyű használni és beépíteni a napi rutinba, épp olyan látványos eredményeket ígér.

Hogyan működik?

A testfeszesítő és gyengéd hámlasztó hatással rendelkező készítmény vérkeringést fokozó anyagokat tartalmaz, amelyeket vivőanyagok egészítenek ki. Ez utóbbiak segítenek a bőrfelszín alatt felhalmozó és kidomborodó zsírszöveteket lebontani és elszállítani. Ezáltal erős zsírégető és salaktalanító hatása is van. Rendszeres használat mellett a bőrszövet felszíne egyenletesebbé válik és a kötőszövet szilárdabb, rugalmasabb lesz.

A meglévő gödröcskék csökkentése mellett, akadályozza az újak kialakulását is, így bár egyedül (elégtelen táplálkozás, dohányzás, sok stressz mellett) nem tünteti el végleg a narancsbőr minden tünetét, azokat jelentősen mérsékli.

Hogyan használd?

Tusolás után, amikor a bőr jobban befogadja a hatóanyagokat, vidd fel a készítményt a kritikus területekre (comb, fenék, has) és körkörös mozdulatokkal oszlasd el. Rendszeres használat mellett hamar látni fogod az eredményt, mert a bőr minősége és rugalmassága szinte azonnal javulásnak indul. A test feszesebbé válik és elkezd csökkenni a narancsbőrt jelző gödröcskék mélysége is.

Mivel azonban a cellulit egy összetett probléma, a készítmény mellé azt javasoljuk, hogy rendszeresen sportolj, fogyassz kevés zsiradékot és szénhidrát, de igyál sok (ásvány)vizet. Így mire beköszönt a jó idő, magabiztosan viselheted kedvenc szoknyáidat, topjaidat, anélkül, hogy aggódnod kellene a narancsbőr miatt.

Ha szeretnéd kipróbálni a terméket, ne habozz! Most 30%-os kedvezménnyel megszerezheted a Pro-Body Exfoliatort! 30%-os kuponkód: GM822X2W