10 érv a jakuzzi mellett

  • írta:
  • 2015.06.15

Egy masszázsmedence több mint egy kád forró víz. Hogy mégis mitől tud többet, miért szerethetjük, azt az alábbi 10 pontban gyűjtöttük össze.


Egy masszázsmedence több mint egy kád forró víz. Hogy mégis mitől tud többet, miért szerethetjük, azt az alábbi 10 pontban gyűjtöttük össze.

Merítkezz meg! – A masszázsmedence enyhíti a fájdalmakat, megkönnyíti a feszült izmokat, segít a relaxációban és a jobb alvásban.

Éjszakai kaland – Egy tökéletes program arra, hogy a család együtt lehessen. A medencében ülve kitűnő alkalom nyílik arra, hogy jó hangulatban, szemtől szemben sort kerítsünk a fontos beszélgetésekre.

Élvezd a telet! – A tél a legjobb masszázsmedence időszak. Míg odakint tombolnak a mínuszok, addig a medencédben fantasztikusan jól érezheted magad a meleg vízben.

Induljon a buli! – Akár focidöntő időszak van, akár a gyerkőc szülinapját ünneplitek, egytől egyig kiváló alkalom arra, hogy egy fergeteges medence partit szervezzetek.

Karcsúsodj! – A New England Journal of Medicine vizsgálatai alapján azok, akik rendszeresen használják a masszázsmedencéjüket, csupán azzal, hogy a vízben ücsörögnek, akár heti fél kilótól is megszabadulhatnak.

Úszólecke – Ha egy meleg vizű medencében, mint például egy jakuzziban kezditek meg az úszásoktatás alapjait, akkor gyermeked nagyobb bizalommal mer majd nekivágni a feladatoknak.

Otthoni wellness – Mától nem lesz a szállodák és a wellness központok kiváltsága, hogy a pezsgőfürdők kényeztetésében részesülj: minden nap ünnepnap lesz a saját otthonodban.

Legyen saját terápiás módszered! – A hidroterápia segít elűzni a stresszt, megszünteti a fejfájást, az alvásproblémákat, és a magas vérnyomást.

Hozd formába magad! – Kifárasztott a sok házimunka? Elgyötörtnek érzed magad? Vesd be magad a meleg vízbe, és meglátod, egy rövid idő után olyan leszel, mint akit kicseréltek.

Szexi pillanatok – A jakuzziban töltött idő jó alapja lehet a harmonikus párkapcsolatnak. Fűszerezd meg a szerelmi életedet, éleszd fel a romantikát, és csábítsd be a párodat egy kis beszélgetésre a gyöngyöző habokba.

Címkék: