A fiatalos kezek titka 4 lépésben

A faitalos, ápolt kezek állandó, de nem hosszan tartó gondoskodás eredményei. Elég négy,gyorsan elvégezhető lépést végig csinálni, és az eredmény magáért beszél majd.


A faitalos, ápolt kezek állandó, de nem hosszan tartó gondoskodás eredményei. Elég négy,gyorsan elvégezhető lépést végig csinálni, és az eredmény magáért beszél majd.

A termékekről, a hozzájuk kapcsolódó kezelésekről és a 120 napos programról érdeklődj a !QMS Szépségszalon honlapján!

Kesztyűre fel

A kesztyű minden körülmények között jó ötlet. Ha kint hideg van, védi a kezet a túlzott hidegtől és az erős széltől. Ha hét ágra süt a nap, akkor minimalizálja a bőrre ható UV sugarak számát, amelyek nagy mértékben felelősek a korai bőröregedésért, és a ráncok, öregségi foltok elsőszámú okozói. A lakásban pedig elsősorban a háztartási munkálatok során érdemes felhúzni a kesztyűt, hogy csökkentse a kéz találkozását a vegyszerekkel és a vízzel.

Töltsd fel a bőrt kollagénnel

A hidratáló kézkrémek mellett időről-időre iktass be kollagéntartalmú készítményeket is az ápolásba. A kollagén felelős a bőr rugalmasságáért és a gyógyulási sebességet is nagyban befolyásolja, ezért jó ötlet a kollagénes kézkrém vagy a regeneráló kézkezelés, ami egyszerre nagyobb mennyiségben juttatja be a ezt a fehérjét a bőr mélyebb rétegeibe.

Napvédelem a kéznek is

A test többi részéhez hasonlóan a kéz bőrének is szüksége van a napvédelemre. Szerencsére a legtöbb esetben a napkrémek felkenésével a kezek óhatatlanul is kapnak ebből a védelemből, de a teljesség igényével egy kicsi azért kerüljön pluszban a kézfejekre is. Ezzek nagyban megelőzhetőek az apró barna elszíneződések a kézfejen, amiktől a későbbiekben már nehéz megszabadulni.

Krém az egységes bőrtónusért

Az erős fényhatásnak kitett hiperpigmentáció az évek során kisebb-nagyobb barnás foltok képében jelentkezik a bőrön, amelyek eltűntetéséhez speciális halványító krémek kellenek. Ezek képesek csökkenteni a foltok számát és erősségét, amitől a bőrfelület egységesebb színt kap, így újra fiatalosnak és egészségesnek tűnik majd. A !QMS halványítója, a Skin Tone Light, sok társával ellentétben egész nyáron és tavasszal is alkalmazható a barna foltokra, de felvitelét napvédővel kombinálva ajánljuk.

Szerezd be most kedvezményes áron a !QMS gyógykozmetikumokat, a !QMS SZERELEM AJÁNDÉKUTALVÁNY segítségével.

Címkék: